Idézet (WhiteAngel @ 2012.05.02. 16:36)
Sziasztok.Ha nem bánjátok,megpróbálnék én is becsatlakozni
.
Igaz csak egy ideje követem folyamatosan az eseményeket,mégis meglepődtem milyen érdekes is tud lenni az egész.Ismerősöm vett rá hogy nézzek már meg egy részt,korábban nem nagyon akartam,mégse bánom mert sokkal izgalmasabb mint amire számítottam.Nagyon tetszenek a felvezető szövegek is,ad egy kis hangulatot ezeknek a meccseknek,meg persze azok a humoros beszólások néha..számomra sokkal érdekesebb mint mondjuk egy focimeccs,amiről most nem fejtem ki a véleményem
Mindenesetre jelenleg a legnagyobb favoritjaim közé CM Punk,Randy Orton,The Miz és persze The Rock tartozik.
Annyit egyébként mindenképp meg kell még említsek pozitívumként hogy a bevonulózenék,na azok még nagyon jók,jópár akadt már amit leszedtem magamnak.
De jó téged itt látni!
Örülök, hogy csatlakoztál a pankrációt szeretők táborához.
Szinkronosan két csatornán lehet nézni a pankrációt: Viasat6 illetve az Eurosport. Itt megjegyzem, hogy nem adásokat szinkronizálnak, csak egy rövidebb összefoglalót adnak. (Kivéve a nagyadások. Azt a Viasat6 azt teljesen leadja. Szinkronosan persze.) Másik tudnivaló, hogy van 1-1,5 hónapos átfutás a magyar és az amerikai adás között. (Azokat az adásokat, amiket Amerikában most leadnak, azt a magyar tévében úgy 1,5 hónap múlva láthatjuk a tévében.)
Az Eurosport frissen nyomon követi az amerikai dolgokat (de pocsék a szinkron. Hülyén ejtik a neveket, és meccs közben annyit rizsáznak, vagy röhögnek a kommentátorok, hogy számomra nagyon idegesítő.)
Én éppen ezért vagyok a letöltés mellett. Persze online is lehet nézni angolul.