Sziasztok.!
Remélem nem baj, ha bekukkantok. Nem tudom mióta nézek Pankrációt, de néha már szinte nem tudok leállni a nézésével, ez normális.?! Amúgy a kedvenceimet megtaláljátok a profilomon, nem tudnám őket felsorolni, túl sok van. Na, csak ennyit akartam..
Pankráció
2012. május 21. 15:42
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 15:39)
Sziasztok.!
Remélem nem baj, ha bekukkantok. Nem tudom mióta nézek Pankrációt, de néha már szinte nem tudok leállni a nézésével, ez normális.?! Amúgy a kedvenceimet megtaláljátok a profilomon, nem tudnám őket felsorolni, túl sok van. Na, csak ennyit akartam..
Hidd el, ha wrestling fan vagy normális
Üdv itt is Netti
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2012. május 21. 16:04
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 16:03)
Őt ki nem utálja.?!
Pl. Show
2012. május 21. 16:48
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.21. 15:05)
- A TMZ értesülései szerint, John Cena felesége, Elizabeth megkérte a bírót Floridában, hogy érvénytelenítse John Cena beadott válási papírjait, mivel szerinte rengeteg hiba van benne, többek között az ő neve sem szerepel rajta helyesen. Ha ezt a kérelmét Elizabeth-nek a bíró elfogadja, akkor John Cena-nak ismét ki kellene fizetnie a válás elindításával járó költségeket.
Borzalmasan elegem van belőled drága ringyókám!
rohadj meg, drágaságom hülye ringyóóó
2012. május 21. 17:38
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 16:07)
Nah jah...de ilyen h.lye nyalizós figurát csinálni neki..
Hát ja, teljesen elcseszték az egész csávót
2012. május 21. 18:12
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 16:03)
Őt ki nem utálja.?!
Otunga
2012. május 21. 18:25
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 18:21)
Nah jah. Egyébként szerintem neki valami testépítő versenyen lenne a helye.
Ott a pont!
2 felhasználónak tetszik:
riri17,
Domcsi0301
2012. május 21. 18:32
Idézet (KisRigo @ 2012.05.21. 18:25)
Ott a pont!
Pontosaan
2012. május 21. 18:58
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.21. 15:05)
- A TMZ értesülései szerint, John Cena felesége, Elizabeth megkérte a bírót Floridában, hogy érvénytelenítse John Cena beadott válási papírjait, mivel szerinte rengeteg hiba van benne, többek között az ő neve sem szerepel rajta helyesen. Ha ezt a kérelmét Elizabeth-nek a bíró elfogadja, akkor John Cena-nak ismét ki kellene fizetnie a válás elindításával járó költségeket.
Azért azt már tényleg "jó" elhinni hogy ennyi görény ember él ezen a kis sárgolyón... Minden tiszteletem az ilyen embereké.. Rontsátok csak tovább a saját és a közeletekben lévők sorsát!
2012. május 21. 19:03
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 15:39)
Sziasztok.!
Szia!
Üdv kötünk! Remélem jól fogod magad érezni magad! (Biztos!)
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2012. május 21. 19:09
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Show azért ütötte ki Cena-t mert így vissza lesz véve. Eddig azért sírtatok mert ki lett rúgva. Ha Laurinaitis-t üti ki ugyan ott tart. Egyébként szánalom hogy egy ilyen sz*r egy ppv fő meccse. Legalább akkor jött volna Lesnar. Punk is milyen gyökér módon nyert már. Úgy látszik ő és Sheamus soha nem bukja a övet. Legalább Christian visszatért és övet is nyert. Brodus, Ryback már dög unalom. Ppv-kre minek teszik be őket? Már meg sem nézem a meccseiket.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.