Sziasztok.!
Remélem nem baj, ha bekukkantok. Nem tudom mióta nézek Pankrációt, de néha már szinte nem tudok leállni a nézésével, ez normális.?! Amúgy a kedvenceimet megtaláljátok a profilomon, nem tudnám őket felsorolni, túl sok van. Na, csak ennyit akartam..
Pankráció
2012. május 21. 15:42
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 15:39)
Sziasztok.!
Remélem nem baj, ha bekukkantok. Nem tudom mióta nézek Pankrációt, de néha már szinte nem tudok leállni a nézésével, ez normális.?! Amúgy a kedvenceimet megtaláljátok a profilomon, nem tudnám őket felsorolni, túl sok van. Na, csak ennyit akartam..
Hidd el, ha wrestling fan vagy normális
Üdv itt is Netti
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2012. május 21. 16:04
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 16:03)
Őt ki nem utálja.?!
Pl. Show
2012. május 21. 16:48
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.21. 15:05)
- A TMZ értesülései szerint, John Cena felesége, Elizabeth megkérte a bírót Floridában, hogy érvénytelenítse John Cena beadott válási papírjait, mivel szerinte rengeteg hiba van benne, többek között az ő neve sem szerepel rajta helyesen. Ha ezt a kérelmét Elizabeth-nek a bíró elfogadja, akkor John Cena-nak ismét ki kellene fizetnie a válás elindításával járó költségeket.
Borzalmasan elegem van belőled drága ringyókám!
rohadj meg, drágaságom hülye ringyóóó
2012. május 21. 17:38
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 16:07)
Nah jah...de ilyen h.lye nyalizós figurát csinálni neki..
Hát ja, teljesen elcseszték az egész csávót
2012. május 21. 18:12
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 16:03)
Őt ki nem utálja.?!
Otunga
2012. május 21. 18:25
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 18:21)
Nah jah. Egyébként szerintem neki valami testépítő versenyen lenne a helye.
Ott a pont!
2 felhasználónak tetszik:
riri17,
Domcsi0301
2012. május 21. 18:32
Idézet (KisRigo @ 2012.05.21. 18:25)
Ott a pont!
Pontosaan
2012. május 21. 18:58
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.21. 15:05)
- A TMZ értesülései szerint, John Cena felesége, Elizabeth megkérte a bírót Floridában, hogy érvénytelenítse John Cena beadott válási papírjait, mivel szerinte rengeteg hiba van benne, többek között az ő neve sem szerepel rajta helyesen. Ha ezt a kérelmét Elizabeth-nek a bíró elfogadja, akkor John Cena-nak ismét ki kellene fizetnie a válás elindításával járó költségeket.
Azért azt már tényleg "jó" elhinni hogy ennyi görény ember él ezen a kis sárgolyón... Minden tiszteletem az ilyen embereké.. Rontsátok csak tovább a saját és a közeletekben lévők sorsát!
2012. május 21. 19:03
Idézet (riri17 @ 2012.05.21. 15:39)
Sziasztok.!
Szia!
Üdv kötünk! Remélem jól fogod magad érezni magad! (Biztos!)
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2012. május 21. 19:09
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Show azért ütötte ki Cena-t mert így vissza lesz véve. Eddig azért sírtatok mert ki lett rúgva. Ha Laurinaitis-t üti ki ugyan ott tart. Egyébként szánalom hogy egy ilyen sz*r egy ppv fő meccse. Legalább akkor jött volna Lesnar. Punk is milyen gyökér módon nyert már. Úgy látszik ő és Sheamus soha nem bukja a övet. Legalább Christian visszatért és övet is nyert. Brodus, Ryback már dög unalom. Ppv-kre minek teszik be őket? Már meg sem nézem a meccseiket.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.