Gondolom sokan voltatok úgy a mini film megnézésekor, hogy mégis "WTF?". Szerencsére a rendező - Steven Klein - betekintést nyújt GaGa újabb klipjének bővebb jelentésébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alejandro: a klip bővebb jelentése
2010. június 14. 00:17
ja!persze!belső jelentés-.-"
belső..az igen, mindent láttam ami belső...:S
fúj gaga...
nem szeretlek!
belső..az igen, mindent láttam ami belső...:S
fúj gaga...

nem szeretlek!
2010. június 14. 01:22
és ehhez hogy jön hozzá a többi férfival való fetrengés? nekem ez a videó továbbra is érthetetlen és sz@rnak tartom...
2010. június 14. 02:20
![]() |
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 ![]() |
számomra is eddig ez a klipje tetszik legkevésbé...de, h szar! ezt azért nem írnám
tényleg kicsit furcsa a hangulata (mondhatni nyomasztó) de ez művészet. A legtöbb klipet így is simán lepipálja!!!
tényleg kicsit furcsa a hangulata (mondhatni nyomasztó) de ez művészet. A legtöbb klipet így is simán lepipálja!!!
2010. június 14. 08:37
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
Ezen a klipen komolyan mit nem lehetett érteni? Tök egyértelmű. Aki meg még kicsi ehhez, ne nézze... Mert valljuk be, bizonyos életkor felett ajánlott csak ez az egész.
Amúgy nem vagyok Lady Gaga rajongó, és kerülni szoktam a vele kapcsolatos dolgokat, de ezt a klipet most megnéztem, mert hallottam, hogy sokan nem értik. Szerintem totál érthető, és akinek meg nem, az szerintem ne is nézze, hanem majd x év múlva...
Amúgy nem vagyok Lady Gaga rajongó, és kerülni szoktam a vele kapcsolatos dolgokat, de ezt a klipet most megnéztem, mert hallottam, hogy sokan nem értik. Szerintem totál érthető, és akinek meg nem, az szerintem ne is nézze, hanem majd x év múlva...
2010. június 14. 11:55
![]() |
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2785 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 ![]() |
Sztem jó
2010. június 14. 12:11
![]() |
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2785 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 ![]() |
Csak a klipje undi
2010. június 14. 13:35
a zene nagyon szupííí 
de a klipp elég undi tényleg

de a klipp elég undi tényleg

2010. június 14. 14:27
![]() |
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4452 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 ![]() |
hááát. nekem még így sem tetszik annyira. szívhezszóló -gondolom egyesek szerint- , de még mindig nem nagyon fogott meg.
2010. június 14. 14:38
![]() |
Selena Demiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 127303 ![]() |
Szerintem a zene nagyon jó,de olyan ronda lett h még Rihanna-nal azért szebb,de nagyon ronda lett!!
Kapcsolódó sztárok

Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Ő lesz az új évad egyik főszereplője.

Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
SNL-es monológjára utalt.

Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Nicola Coughlan árulta el a hírt.

A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
Közös filmben szerepel a két sztár.

Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Ijesztő posztokat rakott ki.

Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Lelki problémáiról vallott.

Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Elégedetlenek a színésznővel.