Melyik a kedvenc sportod?
2018. március 27. 12:43
- • Röplabda
• Talajtorna
• Műkorcsolya
Egyébként egyáltalán nem sportolok sajnos, de majd mindenképp szeretnék elkezdeni röpizni. Ami még vonz nagyon, az az úszás, viszont abban semmi esélyem, mert nem tudok úszni és félek a víztől. Illetve néha napján szoktam focizni, de nagyon béna vagyok, szóval nézni jobban szeretem.
2018. április 02. 19:12
|
|
AriGrande2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.31. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 269537 offline
|
Vízilabda
2018. június 03. 09:41
Idézet (yonghee. @ 2018.05.17. 21:31)
Kézilabda ♥
csak az eto!(;
csak az eto!(;
Szintén
2018. június 11. 21:59
Tánc, görkorcsolya, röplabda, gördeszka ès a szörfözés!❤❤
2018. november 14. 16:35
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Az első számú sport, amit szeretek a foci, heti szinten nézem a meccseket. Ezenkívül még a műkorcsolya meg a tánc érdekel. Azonban egyiket se űzöm, bár néha Just Dance-elek, de csak a mozgás miatt.
2020. szeptember 14. 12:43
Húúú, rengeteg sportot imádok, bár egyet sem űzök. Többet kipróbáltam, de nem éreztem úgy, hogy azt szeretném csinálni hosszabb ideig.
- Lovaglás
Műkorcsolya
Autóversenyzés (Forma1)
Foci
Röplabda
Tenisz
Úszás
2020. október 20. 09:08
Lány létemre imádom a Forma 1-et! Eddig minden egyes versenyt megnéztem, az utolsó három-négy évben.
2020. november 02. 08:48
|
tonyappespúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 283304 offline
|
Absolutely, footballllll
2020. december 15. 22:54
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
régebben többféle sportot is aktívan követtem, manapság csak akkor nézem őket, ha valami különlegesebb esemény történik.
ez alól egy kivétel van a forma 1, amit 15 éve követek, sőt, már korábbról is, de 2005 a első év, amire nagyon emlékszem. magam sem tudom már hány futamon voltam élőben, tíznél biztos több és még tervezek menni minél többre. igyekszem mindig naprakész lenni mindennel, ami ezzel kapcsolatos, szerintem nagyon kevés dolog érdekel és nagyon kevés dolgot szeretek úgy, mint ezt.
emellett moto gp-t szoktam még talán úgy rendszeresebben nézni, de azt csak akkor ha fabio jó helyen ér célba. xd
ez alól egy kivétel van a forma 1, amit 15 éve követek, sőt, már korábbról is, de 2005 a első év, amire nagyon emlékszem. magam sem tudom már hány futamon voltam élőben, tíznél biztos több és még tervezek menni minél többre. igyekszem mindig naprakész lenni mindennel, ami ezzel kapcsolatos, szerintem nagyon kevés dolog érdekel és nagyon kevés dolgot szeretek úgy, mint ezt.
emellett moto gp-t szoktam még talán úgy rendszeresebben nézni, de azt csak akkor ha fabio jó helyen ér célba. xd
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: