Melyik a kedvenc sportod?
2018. március 27. 12:43
- • Röplabda
• Talajtorna
• Műkorcsolya
Egyébként egyáltalán nem sportolok sajnos, de majd mindenképp szeretnék elkezdeni röpizni. Ami még vonz nagyon, az az úszás, viszont abban semmi esélyem, mert nem tudok úszni és félek a víztől. Illetve néha napján szoktam focizni, de nagyon béna vagyok, szóval nézni jobban szeretem.
2018. április 02. 19:12
AriGrande2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.31. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 269537 offline |
Vízilabda
2018. június 03. 09:41
Idézet (yonghee. @ 2018.05.17. 21:31)
Kézilabda ♥
csak az eto!(;
csak az eto!(;
Szintén
2018. június 11. 21:59
Tánc, görkorcsolya, röplabda, gördeszka ès a szörfözés!❤❤
2018. november 14. 16:35
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Az első számú sport, amit szeretek a foci, heti szinten nézem a meccseket. Ezenkívül még a műkorcsolya meg a tánc érdekel. Azonban egyiket se űzöm, bár néha Just Dance-elek, de csak a mozgás miatt.
2020. szeptember 14. 12:43
Húúú, rengeteg sportot imádok, bár egyet sem űzök. Többet kipróbáltam, de nem éreztem úgy, hogy azt szeretném csinálni hosszabb ideig.
- Lovaglás
Műkorcsolya
Autóversenyzés (Forma1)
Foci
Röplabda
Tenisz
Úszás
2020. október 20. 09:08
Lány létemre imádom a Forma 1-et! Eddig minden egyes versenyt megnéztem, az utolsó három-négy évben.
2020. november 02. 08:48
tonyappespúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 283304 offline |
Absolutely, footballllll
2020. december 15. 22:54
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
régebben többféle sportot is aktívan követtem, manapság csak akkor nézem őket, ha valami különlegesebb esemény történik.
ez alól egy kivétel van a forma 1, amit 15 éve követek, sőt, már korábbról is, de 2005 a első év, amire nagyon emlékszem. magam sem tudom már hány futamon voltam élőben, tíznél biztos több és még tervezek menni minél többre. igyekszem mindig naprakész lenni mindennel, ami ezzel kapcsolatos, szerintem nagyon kevés dolog érdekel és nagyon kevés dolgot szeretek úgy, mint ezt.
emellett moto gp-t szoktam még talán úgy rendszeresebben nézni, de azt csak akkor ha fabio jó helyen ér célba. xd
ez alól egy kivétel van a forma 1, amit 15 éve követek, sőt, már korábbról is, de 2005 a első év, amire nagyon emlékszem. magam sem tudom már hány futamon voltam élőben, tíznél biztos több és még tervezek menni minél többre. igyekszem mindig naprakész lenni mindennel, ami ezzel kapcsolatos, szerintem nagyon kevés dolog érdekel és nagyon kevés dolgot szeretek úgy, mint ezt.
emellett moto gp-t szoktam még talán úgy rendszeresebben nézni, de azt csak akkor ha fabio jó helyen ér célba. xd
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.