Hugh Hefner híres arról, hogy kitartóan ostromolja a hírességeket, hogy meztelenül pózoljanak magazinjában. Sokan elfogadják, sokan visszautasítják, Lady GaGa először nem akart megválni ruháitól, most viszont lázban ég, hogy a nyuszis magazinban lehessen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady GaGa a Playboyban?
2010. június 16. 12:51
2010. június 16. 12:55
Úristen!!!!Szeretem de ez egy kicsit sok!!!!Különben nagyon nagyon jó az új száma!!!!
2010. június 16. 13:15
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én nem lepődtem meg!
ő Gaga tudjuk milyen nem fog meglepni soha , csak ha valami rendes ruhába látjuk...
2010. június 16. 13:18
Idézet (nozso13 @ 2010.06.16. 13:17)
Nagyon lejjebb vetkőzni nem tud, de kíváncsi leszek a koncepcióra.
Jogos, én is ezen gondolkoztam milyen képek születnek majd róla.
2010. június 16. 13:43
|
|
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline
|
Egészségére! Sok sikert Gaga!
2010. június 16. 13:48
naon szép ...gondolm jóhh lesz bár...azt mondják h fíuként született ugyh...
2010. június 16. 13:49
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Egy fehérneművel kevesebb Gagánál,nem számít
2010. június 16. 13:51
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"Állandóan sokkolni és szórakoztatni szeretne, és egy ilyen dolog tökéletes lenne a számára."
Hehe, majd sokkolja a látvány azokat, akik megnézik a képeket. Elég lapos a csaj, meg annyira nem is átlagon felüli külsejű. Sőt, néhol kifejezetten csúnya. Majd lesz dolguk a retusálóknak a 'fotósoppal'.
Hehe, majd sokkolja a látvány azokat, akik megnézik a képeket. Elég lapos a csaj, meg annyira nem is átlagon felüli külsejű. Sőt, néhol kifejezetten csúnya. Majd lesz dolguk a retusálóknak a 'fotósoppal'.
2010. június 16. 13:53
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.06.16. 13:51)
"Állandóan sokkolni és szórakoztatni szeretne, és egy ilyen dolog tökéletes lenne a számára."
Ez érdekes, mert a Maxim, Vogue és Elle magazinoknak hatalmas képeket készítettek... akkor a Playboy valami fantörpikus lesz.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: