Starity

Cody Simpson

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 16. 14:22 #1
xBlondie
xBlondie
fashionista
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Pont most írtam róla cikket, remélem, megjelentetik. Sokáig fordítottam, sok anyagot gyűjtöttem Codyról hozzá cool.gif A következő szöveget a cikkből másoltam át ide is, de az sokkal bővebb.

Szülinap: 1997. január 11., Gold Coast, Queensland, Ausztrália

Cody Simpson egy egyszerű ausztrál srác, aki Gold Coastban nőtt fel, az apukáját nézte és utánozta gitározás közben és a rokonainak énekelt családi összejövetelen, és a sok biztatás hatására a 2009-es év nyarán kezdett el a szobájában dalfeldolgozásokat felvenni, mint például Jason Mraz "I'm Yours" és Justin Timberlake sokféle dalát, továbbá a két sajátját, a "One"-t és a "Perfect"-et. Shawn Campbell, egy Grammy-díjas producer csapott le a srácra, aki még Jay-Z producere is volt. A története hasonló, mint Justin Bieberé: vajon a jövője is olyan lesz?

És hogy jelenleg mit csinál Cody? Megy a világhírnév felé. Története hasonló, mint Justin Bieberé, reméljük, jövője is az lesz. Ám akadnak már utálói is: Youtube-os videói alatt "Először Justin Bieber, most meg ez!"-féle kommentárok is hemzsegnek a dícsérő és rajongói vélemények mellett.

Cody dalai:
Cody Simpson feat. Flo Rida - iYiY (a videoklip jelenleg készül!)

Cody Simpson - One (Cody írta ezt a dalt)
2010. június 16. 18:09 #2
xBlondie
xBlondie
fashionista
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
http://starity.hu/magazin/1658-uj-youtube-sztar-a-lathataron/
2010. július 04. 18:12 #3
xXvaliXx
xXvaliXx

Státusz...hiszen az angyalok köztünk élnek..:))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 695
Csatolások: 1728
Azonosító: 124538
köszi az infókat smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok