2010. 06. 17-én rendezték meg a 10. VIVA Comet gálát, melyet élőben közvetített a VIVA TV. Ezen a díjátadón rengetegen felléptek, 6-an gömböt kaptak és nagyon nagy show volt!
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiosztották a Comet gömböket!
2010. június 18. 08:51
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline |
A legjobb együttessel, férfi előadóval nagyjából egyetértek, női előadóból van jobb, és új előadó BNF? Nem tudom, kik voltak még versenyben, de szerintem tőlem nem ők kapták volna.
2010. június 18. 08:53
Én ilyeneknek nem gratulálok, sorry. Majd ha Fonográf meg Prima Primissima díjakat nyernek, akkor talán... ez a Comet egy TINI-DÍJ. Nem több. Egy TV csatorna a saját sztárjait jutalmazza. Nem egy országét.
2010. június 18. 09:04
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Én eddig minden évben néztem a Cometet, de idén kihagytam. Annyira szánalmasak voltak a jelöltek és az egész felhozatal, hogy kínzás lett volna végignézni. Az összes fellépőt is utálom. Elnézést mindenkitől, aki szereti őket. A nyerteseket elnézve nem is bánom, hogy kihagytam. Látszik, hogy a 10-14 éves korosztály szavazott. Úgy tűnik a jelölteket is az ő ízlésük alapján választották, mert Ákoson kívül senki nem tett még le túl sokat az asztalra. A zenéjük pedig számomra hallgathatatlan. Az évek során a VIVA színvonala is egyre csökken. Régen nagyon szerettem, de már nem tudok odakapcsolni, mert a zenei oldal egyre inkább tűnik el. Helyette idióta műsorok vannak és ha mégis előfordul 1-2 dal akkor azok is a hallgathatatlan tucatzenék közül kerülnek ki.
2010. június 18. 09:16
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Fúú Barbee-n de ki vagyok akadva!
Tavalyi fellépése: totál playback, idei fellépése: totál playback, most meg A LEGJOBB NŐI??? WTF? (Nem baj, Twitteren jól lehordtuk őt ^^)
SP-n meg sem lepődök, se az együttesen... Szerintem ez volt az eddigi leggyengébb Comet, a fellépők 2/3-a élőben sem volt képes énekelni. Bezzeg egy akkora világsztár (?), mint Cascada három dalt is képes volt élőben lenyomni, tánccal meg showelemekkel együtt...!
Egyetértek Rap4ever8-cal. Én sajnos végignéztem, pedig ma háromnegyed 5-kor kellett kelnem, de megbántam. Szánalmas volt, káromkodva tudnám csak kifejezni, hogy mennyire...
Tavalyi fellépése: totál playback, idei fellépése: totál playback, most meg A LEGJOBB NŐI??? WTF? (Nem baj, Twitteren jól lehordtuk őt ^^)
SP-n meg sem lepődök, se az együttesen... Szerintem ez volt az eddigi leggyengébb Comet, a fellépők 2/3-a élőben sem volt képes énekelni. Bezzeg egy akkora világsztár (?), mint Cascada három dalt is képes volt élőben lenyomni, tánccal meg showelemekkel együtt...!
Egyetértek Rap4ever8-cal. Én sajnos végignéztem, pedig ma háromnegyed 5-kor kellett kelnem, de megbántam. Szánalmas volt, káromkodva tudnám csak kifejezni, hogy mennyire...
2010. június 18. 09:23
nem vagyok meglepődve a nyerteseken de azért Barbee.. már ne is haragudjatok de mi a szart keres ott? mit tett le azért, hogy ő ott lehessen? énekel 1-2-t , ha azt annak mondjuk és ilyenekből lesznek a sztárok.. remélem lejjebb nem megy a színvonal , mert 2 év múlva én is jelölt leszek
amúgy nem tudja valaki, hogy mit énekelt a Cascada?
tegnap néztem,de sajna kb.a felénél elaludtam
FÚJJJ...SP!!! miért ő nyerte meg!! nem is érdemli meg sztem!!! Mark-nak jobban örültem volna
BOCS az SP-és rajongóknak
FÚJJJ...SP!!! miért ő nyerte meg!! nem is érdemli meg sztem!!! Mark-nak jobban örültem volna
BOCS az SP-és rajongóknak
2010. június 18. 09:35
Tök jó volt hogy Cascada adta át a legjobb együttesnek járó dijat:)
Mindenkinek örülök aki nyert bár Lolának jobban örültem volna de Barbee se volt rossz.
Cascada fellépése meg egyszerűen fantasztikus volt.
Mindenkinek örülök aki nyert bár Lolának jobban örültem volna de Barbee se volt rossz.
Cascada fellépése meg egyszerűen fantasztikus volt.
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után