Kiosztották a Comet gömböket!
2010. június 18. 09:53
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
én néztem egy darabig a műsort,de valami hányadék volt... azok a zenék.. életemben nem hallotam pl. olyan pocsék számot, amit Jósk és Jutka produkált,de Ramy (vagy ki) közös száma Sp-vel is.. hát nem minősíteném. A másik kedvenc az volt, mikor a Hooliganst egy színpadra rakták valamelyik új "bandával"... hogy milyen meggondolásból... Szóval ennyit a magyar könnyűzenéről manapság.
2010. június 18. 09:57
én végig néztem:) nagyon gratulálok a nyerteseknek. csak egy helyen nem az nyert akire szavaztam. legjobbn sp és rami produkciója tetszett. <3 de nagyon sok jó volt.
fel is vettük DVD-re. (Y)
2010. június 18. 10:02
|
|
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline
|
Cascada előadása csodálatos volt, de a Viva jól elsz*rta! Semmit sem lehetett hallani!!
Gratulálok Hien-nek, Barbee-nak és az Anti Fitness Club-nak!
Gratulálok Hien-nek, Barbee-nak és az Anti Fitness Club-nak!
2010. június 18. 10:11
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Én elfelejtettem nézni de nem bánom. minden évbe ők a jelöltek meg ugy öszintén az h a BNF csinált egy számot amit a nézök jól lehúztak aztán meg nyernek.katiegirl15 értek egyett. az egész tök szánalmas.jó nem várok MTV Music Awards-ot de akor is...najóvan többet nem kritizálom:D
2010. június 18. 10:15
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Idézet (tironman @ 2010.06.18. 10:12)
Ezen inkább sírni kellene. Érték nélküli műanyag előadók tömkelege mindenhol. Igen nagyon megcsináltad média. Köszi b@.meg.

2010. június 18. 10:22
|
DJ Manó_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 129303 offline
|
Hogy úgy monjam:
Barbee= énekelni nem tud, csak ha megkeverik a hangját, egy kalap Sz*r...
Anti Fitness Club= mi a jó abba ha belerágoknak a mikrofonba? o.O
SP= szintúgy mint Barbee, kalap sz*r
BNF= két számmal h lehet nyerni Comet gömböt??
Az egész nem ér semmit onnantól kezdve, h minden h*lyét jelölnek.. :@
Barbee= énekelni nem tud, csak ha megkeverik a hangját, egy kalap Sz*r...
Anti Fitness Club= mi a jó abba ha belerágoknak a mikrofonba? o.O
SP= szintúgy mint Barbee, kalap sz*r
BNF= két számmal h lehet nyerni Comet gömböt??
Az egész nem ér semmit onnantól kezdve, h minden h*lyét jelölnek.. :@
2010. június 18. 10:31
én nagyon örülök neki! klipben jobb lett volna sztem Lola, Sp vagy Noémi Virág.és az együttesben pedig az IdiotSide-nak szurkoltam. Barbee(L)(L)4ever!!! BNF(L)SP(L)
2010. június 18. 10:34
Én csak a tv-ben néztem. Az egyetlen aki nem playback-elt az Fekete Dávid volt, meg persze Cascada. De nem gáz. Itt ilyenek a "sztárok". Ezt kell elfogadni. Az a Rami meg egy tehetségtelen kis senki. Barbee-ról meg ne is beszéljünk.
2010. június 18. 10:35
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Encsy19 @ 2010.06.18. 10:34)
Én csak a tv-ben néztem. Az egyetlen aki nem playback-elt az Fekete Dávid volt, meg persze Cascada. De nem gáz. Itt ilyenek a "sztárok". Ezt kell elfogadni. Az a Rami meg egy tehetségtelen kis senki. Barbee-ról meg ne is beszéljünk.
Fekete Dávid pont playbackelt. A Hooligans, az Idiotside, az AFC azok, akik biztos nem. Brasch Bence és Lola félig. Meg a BNF közöse Tamarával és Juniorral.
2010. június 18. 10:38
Fekete Dávid? Nem hiszem. Neki nincs arra szüksége, már bocs.
De a többi kis sztárocskának...pfff...Az AFc meg nem is énekelt, csak az énekes üvöltött a mikrofonba. Szóval azt nem is nevezném éneklésnek.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.

0 felhasználónak tetszik: