Június 17-én, azaz csütörtökön zajlott az idei jubileumi Viva Comet 2010-es díjátadó gála, ami Magyarország egyik talán legfontosabb zenei eseménye. A díjátadóra a hazai ismert személyiségek mellett egy külföldi világsztár is elfogadta a meghívást: a hatalmas rajongótábor örömére a Cascada formáció is fellépett a színpadon!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas bulit csapott a Cascada
2010. június 19. 13:51
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Bizony, én is azt hittem hogy kettőt fog, ráadásul playbackel. De kellemesen csalódtam! Ráadásul azért gondoltam volna hogy playback, mert a viva nemhiszem hogy megtudja fizetni, továbbá begyakorolt koreográfiára ilyen gyors számokat elég nehéz előadni...
2010. június 19. 13:55
három szám (: Basshunter se volt ilyen jó és az külön dícséret, hogy nem playbackelt, amit hallani is lehetett, de legalább ő bevállalta és jobb volt így, vagyis NAGYON ott volt!
2010. június 19. 14:02
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Emcsi, így tévéből visszanézve láttam, hogy a hangosítással voltak problémák, mármint az élő közvetítésnél, és látom hogy ez a felvételen sem javult. De ott, élőben minden normálisan szólt, mindent lehetett hallani. (Kivéve amikor úgy üvöltöztünk hogy majd megsüketült mindenki )
2010. június 19. 14:06
10anta: igen, az volt a szomorú, hogy a fellépések kb. 95%-a playback volt. A BNF elég rendesen bele is sült... az 5%=Cascada De Ákos is zt hiszem élőben nyomta.
2010. június 19. 14:09
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline |
Idézet (Liafen @ 2010.06.19. 14:02)
Emcsi, így tévéből visszanézve láttam, hogy a hangosítással voltak problémák, mármint az élő közvetítésnél, és látom hogy ez a felvételen sem javult. De ott, élőben minden normálisan szólt, mindent lehetett hallani. (Kivéve amikor úgy üvöltöztünk hogy majd megsüketült mindenki )
köszi az infót örülök, hogy élőbe szuper volt, sajnáltam Natalie-t, hogy elcsesztük a hangosítását, de ezek szerint csak a felvételen lett rossz, így már nem vészes
2010. június 19. 14:15
Emcsi: nincsmit. élőben volt a legkirályabb, visszanézve én hihetetlen különbséget érzek. Már csak azért is, mert ott nem igazán jött át a közönség tombolása, vagyis már az alap hangulat elveszett. De ez várható volt. Ezen felül meg ott voltak a problémák a hangosítással is... na igen. Valaki azt írta, hogy csodálja, hogy a Cascada nem verte ki a balhét emiatt. Joggal verhette volna, de ahogy ismerem Nat személyiségét, ő nem ilyen.
2010. június 19. 14:28
A Cascada, mert az egy egyűttes és nem rendes név :Dmeg kül. Natalie elé nem kell a/az:D de a Cascada elé kéne xD szal..igen, amúgy a Pyromania csak félig ment playbackről, amikor felemelték (: de akkor is jó volt
2010. június 19. 14:35
Pyromania-nal is úgy volt, hogy ment a szám és alatta a hangja elég rendesen. Aztán felhangosították a mikrofonját. Szerencsére. Fanni00, a Cascada egy együttes, ezért kell elé egy a betű. Natalie elé meg így visszaolvasva se raktam névelőt, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.