Június 17-én, azaz csütörtökön zajlott az idei jubileumi Viva Comet 2010-es díjátadó gála, ami Magyarország egyik talán legfontosabb zenei eseménye. A díjátadóra a hazai ismert személyiségek mellett egy külföldi világsztár is elfogadta a meghívást: a hatalmas rajongótábor örömére a Cascada formáció is fellépett a színpadon!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas bulit csapott a Cascada
2010. június 19. 13:51
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Bizony, én is azt hittem hogy kettőt fog, ráadásul playbackel. De kellemesen csalódtam! Ráadásul azért gondoltam volna hogy playback, mert a viva nemhiszem hogy megtudja fizetni, továbbá begyakorolt koreográfiára ilyen gyors számokat elég nehéz előadni...
2010. június 19. 13:55
három szám (: Basshunter se volt ilyen jó és az külön dícséret, hogy nem playbackelt, amit hallani is lehetett, de legalább ő bevállalta és jobb volt így, vagyis NAGYON ott volt!
2010. június 19. 14:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Emcsi, így tévéből visszanézve láttam, hogy a hangosítással voltak problémák, mármint az élő közvetítésnél, és látom hogy ez a felvételen sem javult. De ott, élőben minden normálisan szólt, mindent lehetett hallani. (Kivéve amikor úgy üvöltöztünk hogy majd megsüketült mindenki
)
2010. június 19. 14:06
|
|
|
10anta: igen, az volt a szomorú, hogy a fellépések kb. 95%-a playback volt. A BNF elég rendesen bele is sült... az 5%=Cascada
De Ákos is zt hiszem élőben nyomta.
2010. június 19. 14:09
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
Idézet (Liafen @ 2010.06.19. 14:02)
Emcsi, így tévéből visszanézve láttam, hogy a hangosítással voltak problémák, mármint az élő közvetítésnél, és látom hogy ez a felvételen sem javult. De ott, élőben minden normálisan szólt, mindent lehetett hallani. (Kivéve amikor úgy üvöltöztünk hogy majd megsüketült mindenki
)
köszi az infót
2010. június 19. 14:15
|
|
|
Emcsi: nincsmit. élőben volt a legkirályabb, visszanézve én hihetetlen különbséget érzek. Már csak azért is, mert ott nem igazán jött át a közönség tombolása, vagyis már az alap hangulat elveszett. De ez várható volt. Ezen felül meg ott voltak a problémák a hangosítással is... na igen. Valaki azt írta, hogy csodálja, hogy a Cascada nem verte ki a balhét emiatt. Joggal verhette volna, de ahogy ismerem Nat személyiségét, ő nem ilyen.
2010. június 19. 14:28
A Cascada, mert az egy egyűttes és nem rendes név :Dmeg kül. Natalie elé nem kell a/az:D de a Cascada elé kéne xD szal..igen, amúgy a Pyromania csak félig ment playbackről, amikor felemelték (: de akkor is jó volt
2010. június 19. 14:35
|
|
|
Pyromania-nal is úgy volt, hogy ment a szám és alatta a hangja elég rendesen. Aztán felhangosították a mikrofonját. Szerencsére. Fanni00, a Cascada egy együttes, ezért kell elé egy a betű. Natalie elé meg így visszaolvasva se raktam névelőt, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

0 felhasználónak tetszik: