MuchMusic Video Awards 2010
2010. június 21. 23:56
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A díjakhoz nincs mit mondanom.
A fellépések érdekesebbek.
Miley igazán kihúzhatná már magát, engedje le a vállait vagy emelje fel a fejét, mert úgy megy mint egy ősember.
A Party In The USA 2:36-nál lol
Amúgy abban a ruhában nagyon csinos, nem tudom miért erőlteti a body-t, nagyon erősíti csípőben. Viszont többet is törődhetne a rajongóival, ahelyett, hogy próbálja eladni magát a színpadon.
Justin Bieber-t most hallottam először élőben, de rosszabb, mint amire számítottam. Jézusom, ennek a gyerekeknek nincs hangja. Mintha meglenne fázva, végig lihegi az egész számot. A sok sikoltozó rajongó se a tehetséget értékeli úgy látom.
A fellépések érdekesebbek.
Miley igazán kihúzhatná már magát, engedje le a vállait vagy emelje fel a fejét, mert úgy megy mint egy ősember.
A Party In The USA 2:36-nál lol
Justin Bieber-t most hallottam először élőben, de rosszabb, mint amire számítottam. Jézusom, ennek a gyerekeknek nincs hangja. Mintha meglenne fázva, végig lihegi az egész számot. A sok sikoltozó rajongó se a tehetséget értékeli úgy látom.
2010. június 22. 11:34
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
Justin élőben tényleg említésre se méltó :S tegnap egy másik videót is megnéztem, és kalap sz.rt nem ér. egy előadó attól előadó az én szememben, ha élőben is van hangja és nem kell leállítani a videót 5 mp után...(ez csak az én véleményem, nem kell nekem ugrani)
2010. június 22. 12:16
inezcica igen ennyire mert most vágatta le ! meg a képen nem látszik a haja csak a vidiben mert ott látszik hogy hátúl be van fonva szóval a képen csak előlről látszik egy kicsi haj
2010. június 22. 13:36
|
|
tinusSúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 48 Csatolások: 3 Azonosító: 129719 offline
|
Hát igen, Justin most nagyon nem volt jó, és Miley Cyrus is csak a seggét tudta riszálni.
Adamben viszont újra kellemeset csalódtam. ő legalább tehetséges, és nagyon jó hangja van élőben is. Meglátszik hogy Idol-os.
Adam <3
Adamben viszont újra kellemeset csalódtam. ő legalább tehetséges, és nagyon jó hangja van élőben is. Meglátszik hogy Idol-os.
Adam <3
2010. június 22. 15:10
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
tinusS jah ahha biztos...csak Adam meleg azaz b*zi....de nagy GRAT Justinnak És Mileynek!Mondjuk tényleg nagyon riszálta a seggét...
2010. június 22. 15:51
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
@Daniella100 és ha meleg akkor mi van, attól még nagyon tehetséges énekes, amúgy meg Justin jobb?
Nagyon örülök, hogy Adam nyert, megérdemelte a díjat, és a fellépése is remek volt, bár énekelhette volna az IIHY-t.
Nagyon örülök, hogy Adam nyert, megérdemelte a díjat, és a fellépése is remek volt, bár énekelhette volna az IIHY-t.
2010. június 22. 16:01
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Daniella100 @ 2010.06.22. 15:10)
tinusS jah ahha biztos...csak Adam meleg azaz b*zi....de nagy GRAT Justinnak És Mileynek!Mondjuk tényleg nagyon riszálta a seggét...
Mi köze a szexuális beállítottságnak a tehetséghez?
2010. június 22. 16:36
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
Daniella100: nézz már magadra meg a taknyos Justinkára. azért Adam meg a kiscsávód között némi különbség!! Bieber csak nyávog mint a macska, Adam pedig énekel!! ma te vagy a 4. Justinfan aki Adam ellen van. menő a biberfanoknak utálni Adamet vagy mi? pff. attól, hogy meleg 100000000000x többet ér emberileg mint a kisfiúd. GARANTÁLHATOM!
2010. június 22. 17:37
|
|
marcsi1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 129600 offline
|
Adam fanoknak: Megértem de azért adam sztem :$ Amúgy ha hangszűrőn lefuttatjátok Justin fellépését sokkal jobb!! Nem tom ki irta hogy Justin drogosként fogja végezni de ha kicsit utánanéztek ez általában a b"zi
énekesekkel szokott előfordulni akiknek nem eléggé tiszta a magánéletük!!!!És bevallom helyes mind a kettő..{~,~} Ja és lehet hogy csak azért ilyen rossz mert a sok kiabáló csajszitól nem lehet hallani! Még valami ha nem tetszik miért hallgatod, nézed, olvasod, kommentálod a róla szóló cikkeket!?
( Miley-nak azért ezt már téll men kellett volna)(Ha olvastátok a Popcorn utolsó számát akk láthatjátok hagy mindenki Gaga-ról koppint!) And dam ilyen fiatalon már tiszta ránc?!!
énekesekkel szokott előfordulni akiknek nem eléggé tiszta a magánéletük!!!!És bevallom helyes mind a kettő..{~,~} Ja és lehet hogy csak azért ilyen rossz mert a sok kiabáló csajszitól nem lehet hallani! Még valami ha nem tetszik miért hallgatod, nézed, olvasod, kommentálod a róla szóló cikkeket!?
( Miley-nak azért ezt már téll men kellett volna)(Ha olvastátok a Popcorn utolsó számát akk láthatjátok hagy mindenki Gaga-ról koppint!) And dam ilyen fiatalon már tiszta ránc?!!
2010. június 22. 17:45
|
|
marcsi1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 129600 offline
|
Ja és mi a francot keresnek Justin oldlán azok akik ellene vannak??
2010. június 22. 18:15
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
@marcsi1997 milyen Justin oldaláról beszélsz? Ez Starity ami sztárokról szól, nem csak Justinról, de még a cikk sem Justinról szól, hanem a Much Music Video Awards-ról.
2010. június 22. 19:55
|
|
marcsi1997új tag |
|
Arról beszélek hogy ha nem tetszik akkor nem kell kommentálni!! Ha nem szereti valaki Justint ne irjon róla!ENNYI
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: