Egy Amerikában élő 56 éves nő egy szobát rendezett be a házában az Alkonyat tiszteletére. Robert Pattinson-os és Taylor Lautner-es poszterek lógnak a falon, az uralkodó színek pedig a piros és a fekete.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Twilight mindenkit inspirál valamire
2010. június 21. 19:05
|
|
Sarah Jessicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 59 Csatolások: 178 Azonosító: 129630 offline
|
Én is rajongok a Twilightért de ez még nekem is túlzás
...meg mondjuk ha egy 16 éves csinálná de egy 56????
Szerintem egyszerűen feltűnési viszkedegsége van a nőnek.
...meg mondjuk ha egy 16 éves csinálná de egy 56????
Szerintem egyszerűen feltűnési viszkedegsége van a nőnek.
2010. június 21. 19:06
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Hát az biztos,hogy ez egy egészen nagy fokú rajongás.
)
Aranyos tőle,kicsit számomra azért fura is, de egy egész házat így berendezni azért az már sok.
D
Aranyos tőle,kicsit számomra azért fura is, de egy egész házat így berendezni azért az már sok.
2010. június 21. 19:10
ez egy megszállott, jesszus...szeretem a twilight-ot de ez már túlzás huhh
2010. június 21. 19:14
Szeretem a Twilight-ot,de ezt túlzásnak tartomXD. És osztozom prézli kijelentésén
2010. június 21. 19:21
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Ezt már olvastam valahol...röhejes!! Lehet ezt még fokozni?
2010. június 21. 19:26
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
Bírom az Alkonyatot, de ez túl lő minden határon. Ennyire nem vagyok fanaikus.
2010. június 21. 19:27
Oh My God ! erre csak ennyit tudok mondani, én is szeretek sztárokat, sőt valakiért rajongok de ennyire azért nem
2010. június 21. 19:37
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Azért ez már túlzás! Mi van ha pár év múlva már nem fogja ennyire szeretni a Sagát? Vagy ha már más lesz a kedvence? Meg főleg hogy az egész házat be akarta Twilightosítani, megáll az eszem...
Én ezért nem értem azokat is akik egy sztár miatt tetováltatnak. Na mindegy, ez csak az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. június 21. 19:39
nekem ez kicsit sok hogy egy egész szobát berendezni ugy.Én is szeretem a Twiligtot de azért ennyire nem.
2010. június 21. 19:52
|
|
lolypopp♥MyDream.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 957 Csatolások: 25 Azonosító: 123490 offline
|
Szeretem a Twilight-ot de azért ennyire nem 
Ez már túl sok:d De ha már annyira Alkonyatosra akarja a szobát a fal színe mért nem lett fekete vagy piros vagy a szereplők arcával kitapétázvaXD
Ez már túl sok:d De ha már annyira Alkonyatosra akarja a szobát a fal színe mért nem lett fekete vagy piros vagy a szereplők arcával kitapétázvaXD
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.