Robert-nek kezd egy "kicsit" elege lenni
2010. június 23. 18:44
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
Ja! Elég sokszor láttam mostanában. Nem csodálom, hogy elege van! Az a sztármentő rá is rátalálhatna.
2010. június 23. 19:29
egy idő után szerintem is mindenkinek elege lenne ebböl az egészböl
2010. június 23. 19:30
már mint hogy mindenhol csak saját amgát lássa
és persze hogy zaklatják
és persze hogy zaklatják
2010. június 23. 20:11
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
hát.. sztem én se vmi jókevú lennék a helyébe:-/
dehát.. ezvan.. ő választotta a színészkedsét.. és már az sem más gondja h egyesek szeeerint oan "jópasi"
elkell fogadniaa:))) ... :s
dehát.. ezvan.. ő választotta a színészkedsét.. és már az sem más gondja h egyesek szeeerint oan "jópasi"
elkell fogadniaa:))) ... :s
2010. június 23. 20:17
Ő választotta a hírnevet../Nagyon tudom sajnálni -.-
2010. június 23. 20:42
aki fiatal és a tinilányok szerint jo képü és hirtelen megnö a rajongotábora azt a média egyböl felkapja és mindent akarnak tudni az illetöröl
de egy bizonyos idö elteltével már nagyon idegesitö hogy egyfolytában a sarkadban vannak.
de egy bizonyos idö elteltével már nagyon idegesitö hogy egyfolytában a sarkadban vannak.
2010. június 23. 21:25
És Miley Cyrus??Az ő botrányaival is tele van minden újság nem csak Robertel.Szeretem de nem sajnálom mert nem ő az egyetlen híresség.
2010. június 24. 00:18
|
|
Rellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 127292 offline
|
Tökéletesen megértem, hogy ki szeretne törni az "Edward" szerepkörből. Sajnos egy csomó buta ember képtelen különválasztani a kettőt. Mindenkinek szüksége van új kihívásokra.
2010. június 24. 11:08
szerintem már nem kicsit hanem nagyon kezd elege lenni, énis bízok benne hogy most lassan majd minden lecsillapul körülötte és legyen kb. olyasmi élete mint a harry potter után vagy a twilight előtt...
2010. június 24. 13:46
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Én nagyon sajnálom a srácot,nem irigylem az életét.Nem is csodálom h elege van,ami körülötte zajlik az már nem normális!
Olvastam egy oldalon nemrég h Elvis-hez és a Beatles-hez hasonlították azt az őrületet ami Rob-ot övezi.Hát asszem nem tévedtek olyan nagyot.
Kitartás Rob!!
Olvastam egy oldalon nemrég h Elvis-hez és a Beatles-hez hasonlították azt az őrületet ami Rob-ot övezi.Hát asszem nem tévedtek olyan nagyot.
Kitartás Rob!!
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: