Robert-nek kezd egy "kicsit" elege lenni
2010. június 23. 18:44
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
Ja! Elég sokszor láttam mostanában. Nem csodálom, hogy elege van! Az a sztármentő rá is rátalálhatna.
2010. június 23. 19:29
egy idő után szerintem is mindenkinek elege lenne ebböl az egészböl
2010. június 23. 19:30
már mint hogy mindenhol csak saját amgát lássa
és persze hogy zaklatják
és persze hogy zaklatják
2010. június 23. 20:11
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
hát.. sztem én se vmi jókevú lennék a helyébe:-/
dehát.. ezvan.. ő választotta a színészkedsét.. és már az sem más gondja h egyesek szeeerint oan "jópasi"
elkell fogadniaa:))) ... :s
dehát.. ezvan.. ő választotta a színészkedsét.. és már az sem más gondja h egyesek szeeerint oan "jópasi"
elkell fogadniaa:))) ... :s
2010. június 23. 20:17
Ő választotta a hírnevet../Nagyon tudom sajnálni -.-
2010. június 23. 20:42
aki fiatal és a tinilányok szerint jo képü és hirtelen megnö a rajongotábora azt a média egyböl felkapja és mindent akarnak tudni az illetöröl
de egy bizonyos idö elteltével már nagyon idegesitö hogy egyfolytában a sarkadban vannak.
de egy bizonyos idö elteltével már nagyon idegesitö hogy egyfolytában a sarkadban vannak.
2010. június 23. 21:25
És Miley Cyrus??Az ő botrányaival is tele van minden újság nem csak Robertel.Szeretem de nem sajnálom mert nem ő az egyetlen híresség.
2010. június 24. 00:18
|
|
Rellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 127292 offline
|
Tökéletesen megértem, hogy ki szeretne törni az "Edward" szerepkörből. Sajnos egy csomó buta ember képtelen különválasztani a kettőt. Mindenkinek szüksége van új kihívásokra.
2010. június 24. 11:08
szerintem már nem kicsit hanem nagyon kezd elege lenni, énis bízok benne hogy most lassan majd minden lecsillapul körülötte és legyen kb. olyasmi élete mint a harry potter után vagy a twilight előtt...
2010. június 24. 13:46
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Én nagyon sajnálom a srácot,nem irigylem az életét.Nem is csodálom h elege van,ami körülötte zajlik az már nem normális!
Olvastam egy oldalon nemrég h Elvis-hez és a Beatles-hez hasonlították azt az őrületet ami Rob-ot övezi.Hát asszem nem tévedtek olyan nagyot.
Kitartás Rob!!
Olvastam egy oldalon nemrég h Elvis-hez és a Beatles-hez hasonlították azt az őrületet ami Rob-ot övezi.Hát asszem nem tévedtek olyan nagyot.
Kitartás Rob!!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: