Robert-nek kezd egy "kicsit" elege lenni
2010. június 24. 17:56
nagyon sajnálom, nem lennék a helyében szegénynek.
2010. június 25. 13:45
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Kezd szimpi lenni ez a Robert
2010. június 25. 13:49
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Teljesen megértem hogy elege van... Amit a média művel vele az már szánalmas... Tényleg ez a ha nincs ló jó a szamár is alapon irnak manapság róla... Egy értelmes cikket nem tud az ember olvasni vele kapcsolatban
2010. június 26. 01:07
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
"Szóval ez van, el kell fogadni." Robnak is el kell fogadni ezt a helyzetet. Ő írta alá az Alkonyatra a szerződést, nem más, és én azért örülnék, ha ennyire sokan rajonganának értem. Persze őt is meg lehet érteni, de azért... Na mindegy, attól függetlenül jó színész.
2010. június 26. 01:14
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Liafen: az lehet, de senki sem gondolta, hogy EKKORÁT fog durranni...
"Minél többet írnak rólam, egy csomó ember annál jobban utál, pusztán azért mert már a csapból is én folyok." és én pont ezért utálom... meg a nyávogó, visítozó, idegbeteg tinilányok miatt, akiktől nem lehet nyugodtan végignézni a Remember Me-t moziban.
"Minél többet írnak rólam, egy csomó ember annál jobban utál, pusztán azért mert már a csapból is én folyok." és én pont ezért utálom... meg a nyávogó, visítozó, idegbeteg tinilányok miatt, akiktől nem lehet nyugodtan végignézni a Remember Me-t moziban.
2010. június 26. 13:34
hát az utolsó bekezdéssel teljesen egyetértek. Én se bínám idegekkel. Én is szeretem a Twilight-sagát de nem állandóan nyomonkövetem minden újságban meg ilyenek csak megnézem a filmet és ennyi...
2010. június 27. 21:25
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Igazad van ancsa13..hát énis kilennék a helyében=/
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: