Alig pár óra múlva a szerencsések, azaz az éjféli premierre jegyet váltók már nézhetik is a Twilight Saga filmek harmadik darabját, azaz az Eclipse-t, avagy magyar címén a Napfogyatkozást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ma lesz az Eclipse premier
2010. június 29. 17:55
dorka.2010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 127992 offline |
Ha szenvedsz akkor nem kell tovább nézni ennyi,nekem bejött de lehetett volna jobb egy kicsit de jó volt.
2010. június 29. 17:56
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Prézli, nekem először tetszett a moziban, lehet azért is mert hűűű második film hűűű első nap feeling volt... de megpróbáltam nemrég még egyszer megnézni. Twilight-fan vagyok, de a 20. perc után kinyomtam. xD
2010. június 29. 17:59
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (dorka.2010 @ 2010.06.29. 17:55)
Ha szenvedsz akkor nem kell tovább nézni ennyi,nekem bejött de lehetett volna jobb egy kicsit de jó volt.
De kíváncsi vagyok arra, hogy mi ebben a hűdejó...
2010. június 29. 18:00
én előszőr könybe olvasom, azt mondják úgy jobb^^ és tapasztalataim szerint is(:
2010. június 29. 18:03
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
@gertii: én előszőr könybe olvasom, azt mondják úgy jobb^^ és tapasztalataim szerint is(:
mindenképpen jobb a könyv. de én az Angyalok és Démonoknál a filmet láttam előbb, és mivel az rohadtul tetszett, megvettem a könyvet is, és elolvastam utána. kifejezetten örültem, hogy utána olvastam, nem előtte, mert a könyv ezerszer jobb volt. így viszont még csak csalódnom sem kellett, megnéztem egy számomra jó filmet és egy tökéletes könyvet olvastam.
mindenképpen jobb a könyv. de én az Angyalok és Démonoknál a filmet láttam előbb, és mivel az rohadtul tetszett, megvettem a könyvet is, és elolvastam utána. kifejezetten örültem, hogy utána olvastam, nem előtte, mert a könyv ezerszer jobb volt. így viszont még csak csalódnom sem kellett, megnéztem egy számomra jó filmet és egy tökéletes könyvet olvastam.
2010. június 29. 18:07
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
A New Moon egy kalap >< volt...
Olvassatok inkább, abban nem lehet csalódni!
2010. június 29. 18:07
az eclipse lesz a legjoooobb alig várom már a holnapot
2010. június 29. 18:09
@Lindsay019
Bezony. Mondjuk nekem a New Moon könyvben sem a kedvencem... párszáz oldalnyi tömény szenvedést kell olvasnom. Azt nemszeretem.
Bezony. Mondjuk nekem a New Moon könyvben sem a kedvencem... párszáz oldalnyi tömény szenvedést kell olvasnom. Azt nemszeretem.
1 felhasználónak tetszik:
zsofeeh
2010. június 29. 18:20
ernotakerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.26. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 129983 offline |
Már alig várom!Az első két rész nagyon bejött,tuti hogy ebben sem fogok csalódni!Kár hogy már nincs encore,de valahol biztos megtalálom a neten!Akinek nem tetszik az meg ne írjon ide,és elmehet tudja hová!
2010. június 29. 18:22
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline |
Nekem a New Moon elsőre nem tűnt rossznak,mikor később megpróbáltam másodjára megnézni nem tetszett...Amikor elsőnek néztem valahogy számomra jobbnak tűnt, nem tudom.Az Eclipse-t majd megnézem de én nem megyek premierre. Hagyok helyet legalább a nálam nagyobb Saga-rajongóknak:D
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.