A Paramore legújabb dala és Carrie Underwood egyik száma között némi hasonlóságot lehet felfedezni. Csak véletlen lehet vagy koppintanak?
A teljes cikkhez kattints ide!
A Paramore-nak elfogyott az ihlete ?
2010. június 29. 23:27
![]() |
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 ![]() |
Azért, mert egy-két énekesnő/énekes/együttes lop, átvesz dolgokat, a Paramore-t ne soroljuk már ide... A két szám között annyi a hasonlóság mint Kovács Kati és Christina Aguilera száma között: semmi.
(Vagy csak nekem nincs fülem a zenéhez és hülyeséget mondtam
)

2010. június 29. 23:30
Egyet értek az előttem szólókkal.Semmi hasonlóság a két dal között.
2010. június 30. 00:40
![]() |
omgitskatieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.10. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129047 ![]() |
egyetértek veletek. hülyeség ez a lopás dolog.. más sztárok valóban ezt teszik,de a paramore messze eltér tőlük. ;D
2010. június 30. 08:35
![]() |
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 ![]() |
a legeleje tényleg hasonló, de ez kb. 5 másodperc és csak HASONLÍT, nem ugyan olyan. szerintem ez nem másolás, csak véletlen egyezés

2010. június 30. 10:25
![]() |
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 ![]() |
Itt vami nagy tévedés lehet a két dal rohattul nem hasonlít
2010. június 30. 10:36
![]() |
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 ![]() |
Az eleje max, de különben egyáltalán nem hasonlítanak
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Vicces utalás lett belőle.

Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Napvilágra került egy posztja.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Kerekedik a pocakja.

Aggódnak a rajongók Taylor Swift miatt - a koncertjén szúrtak ki valamit
Aggódnak a rajongók Taylor Swift miatt - a koncertjén szúrtak ki valamit
A rajongók szerint Taylor Swift nincs jól.