A Paramore-nak elfogyott az ihlete ?
2010. július 01. 11:27
nem ismerem aki írta ezt a cikket de üzenem neki h nem a Paramore ihlete hanem a te kis eszed fogyott el!
Ne merjed még egyszer piszkálni a Paramore-t!
Látszik hogy semmit sem értesz a zenéhez! Semmi hasonlóság nincsen én 8 éve járok zenesuliba és nagyon jól hallom hogy a hangnem sem egyforma úgyhogy ha unatkozol szedjél hangyát de ne a Paramore-t sértegesd!
Sose másolt a Paramore nem is fog. Erre a legnagyobb bizonyíték hogy készítettek egy dokumentumfilmet ami arról szól hogy a Paramore hogyan írja a dalait meg lehet nézni nem másolnak sehonnan hanem egy dallam megjelenik a fejünkben és abból csinálnak számokat ez ennyire egyszerű.
http://www.youtube.com/watch?v=4imgmcDdEQY
Látszik hogy semmit sem értesz a zenéhez! Semmi hasonlóság nincsen én 8 éve járok zenesuliba és nagyon jól hallom hogy a hangnem sem egyforma úgyhogy ha unatkozol szedjél hangyát de ne a Paramore-t sértegesd!
Sose másolt a Paramore nem is fog. Erre a legnagyobb bizonyíték hogy készítettek egy dokumentumfilmet ami arról szól hogy a Paramore hogyan írja a dalait meg lehet nézni nem másolnak sehonnan hanem egy dallam megjelenik a fejünkben és abból csinálnak számokat ez ennyire egyszerű.

2010. július 01. 11:36
![]() |
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 ![]() |
szerintem sem hasonlít. a Paramore miért másolna? ott van nekik Josh és Hayley is akik a szövegeket írnak. és ha megnézed akkor az elejét leszámítva semmi hasonlóság sincs. -.-"
2010. július 01. 16:36
i volt az a marha aki ezt kitalálta?Már elnézést ezért a kifejezésért,de a ez és a Paramore száma még véletlenül sem hasonlit,szal erről ennyit,:@
2010. július 02. 02:45
![]() |
drake1901visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.19. Hozzászólás: 244 Csatolások: 47 Azonosító: 79993 ![]() |
Idézet (Petróczki Vivien @ 2010.07.01. 11:27)
nem ismerem aki írta ezt a cikket de üzenem neki h nem a Paramore ihlete hanem a te kis eszed fogyott el!

2010. július 02. 02:46
![]() |
drake1901visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.19. Hozzászólás: 244 Csatolások: 47 Azonosító: 79993 ![]() |
Idézet (R!OT @ 2010.07.01. 16:36)
i volt az a marha aki ezt kitalálta?Már elnézést ezért a kifejezésért,de a ez és a Paramore száma még véletlenül sem hasonlit,szal erről ennyit,:@

2010. július 23. 13:12
![]() |
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4793 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 ![]() |
sztem csak véletlen...
2010. július 29. 13:58
szerény véleményem szerint a Paramore az utóbbi időben nem tudott újat mutatni
kétlem viszont hogy másoltak volna, és remélem hogy hosszú jövő áll még előttük mert szeretem Hayley hangját és a dalaik hangzását is.

2010. augusztus 10. 17:23
lehet hogy én vagyok a hülye de semmi hasonlóságot nem hallok!!
2010. október 04. 11:33
![]() |
paramore4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 135612 ![]() |
ebbe semmi hasonlóság nincs, pff.XDDDD
2010. november 20. 15:35
nem szeretem őket, de szerintem sincsen hasonlóság
2011. június 27. 20:05
![]() |
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 ![]() |
semmi hasonlóság
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
A színésznő korábban szintén hasonló nyilatkozatot tett.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.