Gondolom az összes Twilight fan majd kiugrana a bőréből, ha az Eclipse vetítése alatt maga mellett találná a főszereplők valamelyikét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eclipse sztárok a mozikban
2010. július 03. 00:45
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
2010. július 03. 09:38
az utolsó mondattal teljesen eget értek. már számtalan okot találtam ( és ami a legrosszabb születhettem volna kint!!) na 8 szal tök fura h elmész a mozi és veszel eg jegyet arra afilmre amiben benne vagy
2010. július 03. 10:10
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
Súúúú...mázlisták!! Ilyen nincs, mondjuk azt télleg fura érzés lehet hogy ott ülnek melletted a rajongók és a te filmedet nézik hogy hogyan smárolsz meg ilyenekt :S Tök poén
2010. július 03. 10:10
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
Súúúú...mázlisták!! Ilyen nincs, mondjuk azt télleg fura érzés lehet hogy ott ülnek melletted a rajongók és a te filmedet nézik hogy hogyan smárolsz meg ilyenekt :S Tök poén
2010. július 03. 10:19
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én is ott akarok élni
de egyetértek Csokeee-val
jó poén lenne
én is az első alkalommal kimegyek az USA-ba...!!!
én is az első alkalommal kimegyek az USA-ba...!!!
2010. július 03. 10:27
|
|
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline
|
Belegondoltam
Tényleg vicces lenne, hogy egyszer csak ülsz a sötét teremben, elkezded fikázni Jacobot, melletted meg egyszer csak valaki elkezd dünnyögni, odanézel és Taylor Lautner az :'D
2010. július 03. 10:54
Nekem nem csak ez az egy oka van, amiért Amerikában akarok élni.
De egyébként ja, szerintem fikázni nem figják őket, legfeljebb Taylor csak azt hallja, vagy látja, hogy a lányok elájulnak, amikor megjelenik félmeztelenül. xD
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.

0 felhasználónak tetszik: