Hangszerek
2010. július 23. 12:00
Kikimuki14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 100 Csatolások: 76 Azonosító: 126109 offline |
fuvola, zongora, furulya és 2 évig tanultam gitározni
2010. július 28. 21:34
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline |
szaxofon, zongora, furulya (alt-szoprán), harmónika( de csak egy kicsit)
2010. július 28. 21:50
Én sajnos semmin. Kiskoromban kicsesztek velem a zeneiskolában (voltam olyan 4-5 éves és szekáltak hogy rondán írok kottát) ezért nem mentem zenetagozatosba.
Viszont lenne egy kérdésem a gitárosokhoz. Ha én tudom az akkordokat, tudom hogy mit kell, hol kell pengetni az adott dalhoz, akkor képes lehetek sok gyakorlás után eljátszani? A gitár nem akadály, mert hangszerekből fel vagyunk szerelve: van vagy hatféle furulya, hegedű, pianínó, és ki tudja még mi. Van egy jó öreg működöképes gitár is.
szerk.: Ja és még valami. Kb. mennyibe kerül egy kápó (capo)?
Viszont lenne egy kérdésem a gitárosokhoz. Ha én tudom az akkordokat, tudom hogy mit kell, hol kell pengetni az adott dalhoz, akkor képes lehetek sok gyakorlás után eljátszani? A gitár nem akadály, mert hangszerekből fel vagyunk szerelve: van vagy hatféle furulya, hegedű, pianínó, és ki tudja még mi. Van egy jó öreg működöképes gitár is.
szerk.: Ja és még valami. Kb. mennyibe kerül egy kápó (capo)?
2010. július 28. 23:08
8évig zenetagozatos voltam azelőtt pedig zeneoviba jártam. Most 2 éve járok zenesuliba magánénekre és inkább ezzel foglalkozok de tudok zongorázni
2010. július 28. 23:10
petra.xoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 117 Csatolások: 30 Azonosító: 124371 offline |
tudom, hogy gáz, de nem játszottam semmilyen hangszeren eddigi életemben. főként azért nem is érdekelt a zenei pálya mert nem éppen a legjobb hangom van...de hallgatni még szeretem ahogy haverjaim játszanak.
2010. augusztus 24. 10:40
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline |
Haladó szinten gitározok, furulyázok és kezdő szinten zongoráztam, de az nem tetszett ♥♫Gitár♫♥
Tudok kottából játszani, de sosem értettem azt, amit 2.-tól szolfézsórán tanítottak, és még sosem akadtam meg miatta(:
Tudok kottából játszani, de sosem értettem azt, amit 2.-tól szolfézsórán tanítottak, és még sosem akadtam meg miatta(:
2010. augusztus 26. 22:15
Csak furulyázni tudok, azt is csak azért, mert a suliban kötelező ezen játszani, emígy nem tudok semmi hangszeren játszani!
De ami azt illeti nem is akarok megtanulni hagszereken játszani!
Nekem az ilyesmi kicsit uncsi!
De ami azt illeti nem is akarok megtanulni hagszereken játszani!
Nekem az ilyesmi kicsit uncsi!
2010. augusztus 26. 22:17
xXxVadKendeRxXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.07. Hozzászólás: 242 Csatolások: 7 Azonosító: 124484 offline |
gitár furulya dob zongora orgina ja és szájharmónika
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.