Hatalmas fejszébe vágta a fejszéjét a DreamWorks. Az eddig három és fél részben hódító zöld szörnynek újabb másfél órára kell lenyűgöznie a közönséget. Ráadásul úgy, hogy legnagyobb konkurens zászlóhajtója, a Toy Story legfrissebb története utána három héttel kezdik vetíteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shrek a vége, fuss el véle
2010. július 06. 20:19
2010. július 06. 20:22
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
én megnézném xDD:D
2010. július 06. 20:23
|
|
nagyrajongovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 128457 offline
|
én már nagyon várom!szerintem nagyon jó lesz!
2010. július 06. 20:27
|
|
szemereyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 128168 offline
|
Nekem mindegyik bejött eddig . Nem toom miért gondolják , hogy a shreket nem lehet tovább csinálni na de persze ahány ember annyi vélemény , nekem tetszik és
2010. július 06. 20:35
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én megnézem a moziban. De csak mert már régen voltam filmszínházban és jó filmek meg nem igazán vannak a repertoárban. 
Amúgy szerintem a Shrek 2. része volt a legjobb, aztán az első, végül a harmadik... Mivel ezt még nem láttam, nem tudom rangsorolni, de a sztori alapján esélyes az 1. vagy 2. helyre a rangsoromban... Aztán majd kiderül.
Amúgy szerintem a Shrek 2. része volt a legjobb, aztán az első, végül a harmadik... Mivel ezt még nem láttam, nem tudom rangsorolni, de a sztori alapján esélyes az 1. vagy 2. helyre a rangsoromban... Aztán majd kiderül.
2010. július 06. 20:37
|
|
pumpikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 130704 offline
|
jajj láttam az előzetest és már nagyon várom,hogy lássam a filmet eddig az összes shrek filmet láttam és imádom az összeset!nem lehet megunni mindegyik új és egyre viccesebb..
2010. július 06. 20:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én majd arra leszek nagyon kíváncsi, ami majd a Csizmás Kandúrról fog szólni. Cicc...
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: