Joe Jonas és Ashley Greene?
2010. július 12. 21:24
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline |
Szerintem nem illenek össze!
2010. július 12. 21:59
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline |
tuti csak pletyka... nem is illenek össze... szerintem nem lenne egy jó páros... ha össze is jönnének, nem lenne hosszú távú kapcsolat... 3 év korkülönbség, úgy h a fiú a fiatalabb... szerintem az sok :$
2010. július 13. 09:41
Nikki Reed-del pózolt a vörösszőnyegen, és már őket is összehozták múlt héten. Szerintem egyik lánnyal sincs együtt, és egyikkel sem illik össze.
2010. július 13. 11:52
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Sztem ha járnak is nem fog nekik ez sokáig tartani,ugyanis nagyon különböznek egymástól!Igaz h az ellentétek vonzzák egymást de őket kettőjüket együtt akk is nagyon nehezen tudom elképzelni!
2010. július 13. 14:21
Joe nem illik össze ezzel a nő személyel. Nem is szép ő egy ronda boszorkány és még mindig nagyon szereti Demi úgy tudom a twitter-én mondta. Aki inkább azt mondja hogy jobb ez a hülye mint Demi mondják akkor inkább elmegyek inen. Nagyon hülye az a boszorka és Demi-vel nagyon össze illik. Szóval ez a nő személy egy ronda boszorka brrrrrrrr
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.