Joe Jonas és Ashley Greene?
2010. július 12. 21:24
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Szerintem nem illenek össze!
2010. július 12. 21:59
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
tuti csak pletyka... nem is illenek össze... szerintem nem lenne egy jó páros... ha össze is jönnének, nem lenne hosszú távú kapcsolat... 3 év korkülönbség, úgy h a fiú a fiatalabb... szerintem az sok :$
2010. július 13. 09:41
Nikki Reed-del pózolt a vörösszőnyegen, és már őket is összehozták múlt héten. Szerintem egyik lánnyal sincs együtt, és egyikkel sem illik össze.
2010. július 13. 11:52
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Sztem ha járnak is nem fog nekik ez sokáig tartani,ugyanis nagyon különböznek egymástól!Igaz h az ellentétek vonzzák egymást de őket kettőjüket együtt akk is nagyon nehezen tudom elképzelni!
2010. július 13. 14:21
Joe nem illik össze ezzel a nő személyel. Nem is szép ő egy ronda boszorkány és még mindig nagyon szereti Demi úgy tudom a twitter-én mondta. Aki inkább azt mondja hogy jobb ez a hülye mint Demi mondják akkor inkább elmegyek inen. Nagyon hülye az a boszorka és Demi-vel nagyon össze illik. Szóval ez a nő személy egy ronda boszorka brrrrrrrr
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.

0 felhasználónak tetszik: