Robert mégsem lesz Curt Cobain
2010. július 12. 20:59
|
|
erdeikristof94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 127767 offline
|
ez az no nem komplett
2010. július 12. 21:01
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Dargo9 @ 2010.07.12. 20:53)
Ha még 1x megkérdezi vki...
Nos, Courtney Kurt özvegye.
Amúgy sztem sem lett volna jó Rob a szerepre de akkor ki tudná eljátszani?
Nos, Courtney Kurt özvegye.
Amúgy sztem sem lett volna jó Rob a szerepre de akkor ki tudná eljátszani?
Remélem a kérdés költői volt, mert senki sem tudná eljátszani.
2010. július 12. 21:03
|
|
daisyzi.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 131014 offline
|
Ennek örülök nagyon. Rendesen kiakadtam, mikor először olvastam, hogy felmerült ez az ötlet..
Courtney-nek meg igaza van, csak a Pattinson rajongók miatt lehet nem kellett volna ilyen durván fogalmaznia. Bár szerintem magasról tesz a tinik véleményére..
Courtney-nek meg igaza van, csak a Pattinson rajongók miatt lehet nem kellett volna ilyen durván fogalmaznia. Bár szerintem magasról tesz a tinik véleményére..
2010. július 12. 21:03
courtney love MINDIG durva,ilyen a természete, egy heroinista alkoholista özvegy
nemtudom min vannak meglepődve, és hogy mire jó ez a hajcihő ..
azér asszem nem ez a mondat törte össze robert lelkivilágát, szerintem túl fogja élni ..
és az is nyilvánvaló hogy a robert fanatikusok túlreagálnak mindent, elvégre ők robert fanatikusai
nemtudom min vannak meglepődve, és hogy mire jó ez a hajcihő ..
azér asszem nem ez a mondat törte össze robert lelkivilágát, szerintem túl fogja élni ..
és az is nyilvánvaló hogy a robert fanatikusok túlreagálnak mindent, elvégre ők robert fanatikusai
2010. július 12. 21:20
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Ha Rob nem vállalta el nem vállalta el.Ezért ennyire kiakadni?!Ha ennyire rossz a véleménye Robertról igazán csöndbe maradhatna!"Ha csöndbe maradtál volna bölcsebb lettél volna!"elv itt nagyon is igaz!!
2010. július 12. 21:28
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Érdekes. Úgy látszik Courtney Love nem tudja elfogadni a nemet.
Én még mindig annak örülnék, ha Jared Leto kapná a szerepet, hisz nagyon jó színész, hangja is van és szőkén még hasonlított is Kurt-re.
Én még mindig annak örülnék, ha Jared Leto kapná a szerepet, hisz nagyon jó színész, hangja is van és szőkén még hasonlított is Kurt-re.
2010. július 12. 21:54
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
"Bekyce - Ha Rob nem vállalta el nem vállalta el.Ezért ennyire kiakadni?!Ha ennyire rossz a véleménye Robertról igazán csöndbe maradhatna!"Ha csöndbe maradtál volna bölcsebb lettél volna!"elv itt nagyon is igaz!!"
Hehh...Pattinson is csöndben maradhatott volna, amikor a magyarokról alkotott véleményt -.-
Hehh...Pattinson is csöndben maradhatott volna, amikor a magyarokról alkotott véleményt -.-
2010. július 12. 21:55
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Fuller tisztára igazad van
2010. július 12. 21:56
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
még szerencse, h Robert tisztán lát... Courtney am is csak azért akarta szerintem felkérni Robertet, h minél nagyobb kasszasiker legyen a film, amiből neki még több pénze lenne... és, h sokan megnézzék Robert miatt...
2010. július 12. 21:57
Courtney love egy nagy vicc ennyi
egy részeges drogos cigis kis semmiség az életben
egy részeges drogos cigis kis semmiség az életben
2010. július 12. 23:48
|
|
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline
|
szerintem igaza van Robnak, de Courtney-nak is... a lényeg, hogy Rob tényleg nem lenne jó a szerepre. mondjuk ezt tisztázhatták volna szebben is, nem rögtön egymás lesz*rozásával...
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.

0 felhasználónak tetszik: