Robert mégsem lesz Curt Cobain
2010. július 14. 18:42
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
jesszus..inspiredboy egyetértek..mit képzel ez már magárol..kurt cobain eléggé nagy ikon ne ám már hogy patival akarják filmre vinni..ez nevetséges..nem ő sz@rta a spanyol viaszt pff
2010. július 20. 14:59
|
|
petra006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 44 Azonosító: 83684 offline
|
nem tudom mit kell Robot bántani ilyennel, ő csak nem akarja eljátszani
Cortney meg egy drogos alkoholista pi**a
szóval szerintem befoghatja a száját Rob mellett
ennyi.
2010. július 25. 19:09
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Azért én megnéztem volna Robot Kurt-ként! Hááát én sem értem, hogy Courtney mit pattog. Ő volt Kurt társa, oké... de attól még nem sok minden érdemlegeset láttunk tőle "dicső" pályafutása alatt... drogok, botrány, pia stb. És leírja Robertet - sokan ezt teszik, amiért az Alkonyatban szerepelt. Pedig nem is ismerik.
2010. december 10. 13:21
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
Én szerettem Robertet és sztem jó színész, de sztem illik rá a szerep!!!!Bár azért megnéztem vna...Az a hülye Courtney meg állítsa le magát!!!!!Senki nem kíváncsi rá!!!!!!!!
2010. december 11. 20:40
|
|
Ne3avisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 135662 offline
|
Nem kifejezetten bírom Rob-ot, de szerintem illett volna rá Kurt szerepe. Tényleg hasonlít rá, az meg már csak mellékes, hogy picivel magasabb (8 cm nem oly sok). A filmben meg valószínüleg nem Robnak kéne énekelnie, vagy ha mégis, maximum kicsit kituningolnák a hangját...
Sajnálom, pedig biztos jó film lett volna.
Sajnálom, pedig biztos jó film lett volna.
2011. január 17. 19:41
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
még jó, hogy nem játssza el!
2011. január 25. 14:06
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Courtney-nek egy kicsit nagy a szája!!! -.-
2012. november 24. 15:49
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Courtne-nek tényleg nagyon nagy a szája.. Kicsit sokat képzel magáról! Attól még hogy Rob megbántota, nem kellett volna így lehordani Robot! <3
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: