Cole and Dylan Sprouse
2010. július 15. 14:03
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline |
Kedvencek
1 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas
2010. július 15. 18:55
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline |
Én nagyon nagyon tehetségesnek tartom Dylant mert remekül alakít elhiteti hogy a karakter valódi és szerintem helyes is .Szerintem már nagyon kicsi korában is tehetséges volt.Nagyon bírom benne hogy mindig laza de viszont tudja hogy hol a határ és mikor kell abba hagyni a viccelődést és mikor kell lenni komolynak és felelősségteljesnek.Én nagyon nagyon bírom remélem nagy filmben is látom.
2010. augusztus 02. 00:55
Nagyon szeretem ezt a sorozatot és a szereplőket is!
2010. augusztus 02. 12:42
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a SZTÁROK topicban nyitott témák, nem arra szolgálnak, hogy teletömjük őket képekkel.
(Főként mert a feltett képek többségében már amúgy is fent vannak HQ minőségben, a másik dolog pedig az, hogy amennyiben kis felbontású képeket akartok feltölteni, annak is megvan a helye az adott részen, csak fotósorozatra / rendezvényre bontva kell oda is feltenni a képeket, és nem össze - vissza)
Köszönöm a megértést!
(Főként mert a feltett képek többségében már amúgy is fent vannak HQ minőségben, a másik dolog pedig az, hogy amennyiben kis felbontású képeket akartok feltölteni, annak is megvan a helye az adott részen, csak fotósorozatra / rendezvényre bontva kell oda is feltenni a képeket, és nem össze - vissza)
Köszönöm a megértést!
2010. augusztus 02. 21:05
Barta Adettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 226 Csatolások: 633 Azonosító: 129317 offline |
Hát mit is mondjak..
Egy csomó őrültséget csinálnak a filmekben...!
Meg cukik is..!
Egy csomó őrültséget csinálnak a filmekben...!
Meg cukik is..!
2 felhasználónak tetszik:
Berni98,
cintia8597
2010. augusztus 24. 13:26
Láttátok az Apafejet? Hú nem tom eldönteni h akkor cukibbak-e vagy most xD
2010. november 03. 16:17
imádom őkett
2010. november 03. 16:21
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
yes, yes,yes !! nekem is ők az elsők de főleg DYLAN <3
és persze a ZACK & Cody is !!( most már az /on the DECK is )
és persze a ZACK & Cody is !!( most már az /on the DECK is )
2010. december 31. 19:40
én nagyon-nagyon bírom őket!! olyan tehetségesek már kiskoruk óta!! imádom a suite life on deck-et nagyon jól játszanak benne
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater