Debby Ryan
2011. január 10. 17:54
bocsássatok meg de én ki nem állhatom.egyszerűen irritál ez a csaj.a hangja,ahogy kinéz borzalmas.borzalmas színész.nagyon csúnya és beképzelt.(és mielőtt egy felhevült debby rajongó rámvetnémagát és azt kérdezné: "ugyanarról a debby-ről írsz mint mi!?" aválsz erre az lenne hogy Igen )
2011. január 10. 18:00
Idézet (LULUPeas @ 2011.01.10. 17:54)
bocsássatok meg de én ki nem állhatom.egyszerűen irritál ez a csaj.a hangja,ahogy kinéz borzalmas.borzalmas színész.nagyon csúnya és beképzelt.(és mielőtt egy felhevült debby rajongó rámvetnémagát és azt kérdezné: "ugyanarról a debby-ről írsz mint mi!?" aválsz erre az lenne hogy Igen )
Nem tudom, hogy ha valaki nem szereti Debby-t, az miért olvas pont róla topikot
2 felhasználónak tetszik:
Vy98,
DisneyFans
2011. január 13. 22:11
Debby a legnagyobb kedvencem!Egyszerűen IMÁDOM!*-*
Annyira tetszenek a számai mondjuk egy kicsit más stílusú zene jobban illene hozzá.
Amikor meghallottam,hogy lesz itt is 16 Kívánság ugrándoztam és bejelöltem a naptáramban az időpontot.
Összefoglalva:Debby a példaképem és imádom!
Annyira tetszenek a számai mondjuk egy kicsit más stílusú zene jobban illene hozzá.
Amikor meghallottam,hogy lesz itt is 16 Kívánság ugrándoztam és bejelöltem a naptáramban az időpontot.
Összefoglalva:Debby a példaképem és imádom!
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2011. január 25. 19:30
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline |
Én imádom Debby-t.
2011. június 15. 14:34
nagyon szeretm debby-t és szerintem nagyon szép lány így tovább debby
2011. június 29. 12:54
Debbyt egyszerűen IMÁDOM annyira megszerettem hogy a példaképemmé vált. I<3Debby
2011. június 29. 13:22
SelenaLaura2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 144 Csatolások: 2 Azonosító: 149688 offline |
Nagyon szeretem Debbyt. Nem ő a példaképem,de szerintem nagyon tehetséges egy lány.
2011. július 03. 11:49
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
Én is nagyon szeretem Debbyt,mert nagyon jó színésznő,aranyos,és nem szállt el magától!
2012. március 20. 21:17
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline |
Ő még nem szállt el magától, és szerintem nem is fog. Én bírom őt, örülök hogy ő a JESSIE főszereplője, végre a Disney neki is adott valamilyen főszerepet, és így ők is rájönnek, hogy Debby nem csak szép, jó hangú, hanem a színészetben is jó.
Amúgy a Disney-filmes főszerepében is jó volt (alapból tudom a címét, csak most nem jut eszembe)
Amúgy a Disney-filmes főszerepében is jó volt (alapból tudom a címét, csak most nem jut eszembe)
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater