Debby Ryan
2011. január 10. 17:54
bocsássatok meg de én ki nem állhatom.egyszerűen irritál ez a csaj.a hangja,ahogy kinéz borzalmas.borzalmas színész.nagyon csúnya és beképzelt.(és mielőtt egy felhevült debby rajongó rámvetnémagát és azt kérdezné: "ugyanarról a debby-ről írsz mint mi!?" aválsz erre az lenne hogy Igen )
2011. január 10. 18:00
Idézet (LULUPeas @ 2011.01.10. 17:54)
bocsássatok meg de én ki nem állhatom.egyszerűen irritál ez a csaj.a hangja,ahogy kinéz borzalmas.borzalmas színész.nagyon csúnya és beképzelt.(és mielőtt egy felhevült debby rajongó rámvetnémagát és azt kérdezné: "ugyanarról a debby-ről írsz mint mi!?" aválsz erre az lenne hogy Igen )
Nem tudom, hogy ha valaki nem szereti Debby-t, az miért olvas pont róla topikot
2011. január 13. 22:11
Debby a legnagyobb kedvencem!Egyszerűen IMÁDOM!*-*
Annyira tetszenek a számai mondjuk egy kicsit más stílusú zene jobban illene hozzá.
Amikor meghallottam,hogy lesz itt is 16 Kívánság ugrándoztam és bejelöltem a naptáramban az időpontot.
Összefoglalva:Debby a példaképem és imádom!
Annyira tetszenek a számai mondjuk egy kicsit más stílusú zene jobban illene hozzá.
Amikor meghallottam,hogy lesz itt is 16 Kívánság ugrándoztam és bejelöltem a naptáramban az időpontot.
Összefoglalva:Debby a példaképem és imádom!
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2011. január 25. 19:30
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
Én imádom Debby-t.
2011. június 15. 14:34
nagyon szeretm debby-t és szerintem nagyon szép lány
így tovább debby
2011. június 29. 12:54
Debbyt egyszerűen IMÁDOM annyira megszerettem hogy a példaképemmé vált. I<3Debby
2011. június 29. 13:22
|
|
SelenaLaura2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 144 Csatolások: 2 Azonosító: 149688 offline
|
Nagyon szeretem Debbyt. Nem ő a példaképem,de szerintem nagyon tehetséges egy lány.
2011. július 03. 11:49
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Én is nagyon szeretem Debbyt,mert nagyon jó színésznő,aranyos,és nem szállt el magától!
2012. március 20. 21:17
|
|
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline
|
Ő még nem szállt el magától, és szerintem nem is fog.
Én bírom őt, örülök hogy ő a JESSIE főszereplője, végre a Disney neki is adott valamilyen főszerepet, és így ők is rájönnek, hogy Debby nem csak szép, jó hangú, hanem a színészetben is jó.
Amúgy a Disney-filmes főszerepében is jó volt
(alapból tudom a címét, csak most nem jut eszembe)
Amúgy a Disney-filmes főszerepében is jó volt
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.