Red Bull, Ferrari összecsapás várható vasárnap, míg a világbajnokságot vezető McLaren egyelőre nem találja a ritmust. Vettel a Hungaroringen mindenkit levert! Legalábbis az időmérőn.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vettel levert mindenkit!
2010. július 31. 19:33
2010. július 31. 19:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát ez még semmit nem jelent. Én annak örülnék, ha a holnapi futamot Alonso vagy Kubica nyerné... Minden esélyük megvan rá és nekem Ők a kedvenceim.
2010. július 31. 19:44
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
én Basi, Jaime és Nando drukker vagyok. úgyhogy én nagyon örülök h az övé a pole. rem hnap is ilyen kiegyensúlyozott lesz és nyer hazánkban! =)
am a Webbernek mindig is baja lesz belőle h Basit jobbnak tartják mit őt.. úgyhogy lehet h leszek még itt is bajok.. =)
am a Webbernek mindig is baja lesz belőle h Basit jobbnak tartják mit őt.. úgyhogy lehet h leszek még itt is bajok.. =)
2010. július 31. 19:46
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szeretem Vettelt, eszméletlen, ahogy mostanában vezet. Illetve ez nem teljesen az ő érdeme, de azért mégis csak ő vezeti az autót.
De én inkább Hamilton párti vagyok, és Button. Mondhatni Mclaren.
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2010. július 31. 19:46
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (zsaki @ 2010.07.31. 19:41)
szerintem meg Massa fog nyerni 
Nem valószínű. Massa ebben az évadban már csak "másodpilóta", és a csapat Alonsót fogja támogatni, neki ugyanis még van esélye a világbajnoki címre.
Massa csak akkor fog nyerni, ha nagyon elhúz Alotól, vagy ha Alonso kiesik. De ne essen, mer' én meg neki szurkolok.
2010. július 31. 19:47
|
|
|
Idézet (lokiscsaj @ 2010.07.31. 19:44)
én Basi, Jaime és Nando drukker vagyok. úgyhogy én nagyon örülök h az övé a pole. rem hnap is ilyen kiegyensúlyozott lesz és nyer hazánkban! =)
Erős a gyanúm, hogy az idei világbajnok Webber lesz... - Vagy megint Hamilton...
2010. július 31. 19:55
Én Hamiltonnak szurkolok, mondjuk Buttonnak is
. de Vettelt is szeretem ! Hajrá Mclaren !
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2010. július 31. 20:10
|
|
|
Hamiltont is hozzá lehetett volna csatolni a cikkhez, hiszen a neve elhangzik a cikkben.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.