Ki a kedvenc rappered?? (vagy kik )
2011. augusztus 18. 08:52
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
már van Eazy-E-nek is adatlapja itt jelölheted be: http://starity.hu/sztarok/eazy-e/ amugy nekem rohad sok kedvencem van szóval injább nem sorolom fel
2011. augusztus 25. 13:57
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
nekem egyértelmű ,hogy Pitbull
1 felhasználónak tetszik:
bloody girl
2011. augusztus 27. 13:37
GD TOP (Big Bang)
Cap (teen Top)
Eminem
Mes
Essemm
Cap (teen Top)
Eminem
Mes
Essemm
2011. augusztus 28. 12:17
Nekem nincs sok,mert általában nem hallgatok rapp zenéket,de ott van Lil Wayne; Kanye West; Flo Rida és Eminem a nagy kedvenceim közt,de a legnagyobb kedvencem nem kérdés ki ő... Nicki Minaj
Akit nagyon nem szeretek (nem tudom miért),az lenne Pitbull...
2011. augusztus 28. 14:01
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Idézet (tamcsi12 @ 2011.08.25. 13:56)
Big Bang-ből T.O.P, G.D ^^
Shinee-ból Minho
Igaz ők nem csak rappelnek de ok a kedvenceim *-*
És szeretem Eminemet is
Shinee-ból Minho
És szeretem Eminemet is
Egyértelmű Pitbull
2011. október 24. 21:37
Angol nyelvterület:
-Mobb Deep
-Biggie Smalls R.I.P.
-Dr. Dre
-DMX
-Ice Cube
-Fugees
+ még 2pac R.I.P., a RÉGI IGAZI Snoop Dogg (R.I.P.
), Nate Dogg R.I.P. ill. esetenként még Tony Yayo.
Francia:
-Le Rohff
-Booba
+ még Sinik, Soprano.
Idetenném még Kenza Farah-t is, akinek a stílusa tetszik. (franciahonban elismert csajszi, nagy tehetség, van érzéke a zenéhez.)
-Mobb Deep
-Biggie Smalls R.I.P.
-Dr. Dre
-DMX
-Ice Cube
-Fugees
Francia:
-Le Rohff
-Booba
+ még Sinik, Soprano.
Idetenném még Kenza Farah-t is, akinek a stílusa tetszik. (franciahonban elismert csajszi, nagy tehetség, van érzéke a zenéhez.)
2011. november 06. 16:54
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12650 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Többen is írták ugyan, de Nate Dogg sohasem volt rapper.
Amit rap és hip-hop címen csinálnak a friss előadók az elmúlt 10 évben fél dollárral és lilvéjnel az élen, az a műfaj megcsúfolása és arconköpése. Hiányzik belőlük az életérzés, csak pénzcsináló gépezetek, semmi más.
Snoop, Cube, 2Pac és a többieket mindenki ismeri, én is szeretem őket, de nagyon-nagyon sok sok előadó van akiket sokan nem ismernek pedig sokszor különb zenéket csinálnak mint a 'nagyok'
Amit rap és hip-hop címen csinálnak a friss előadók az elmúlt 10 évben fél dollárral és lilvéjnel az élen, az a műfaj megcsúfolása és arconköpése. Hiányzik belőlük az életérzés, csak pénzcsináló gépezetek, semmi más.
Snoop, Cube, 2Pac és a többieket mindenki ismeri, én is szeretem őket, de nagyon-nagyon sok sok előadó van akiket sokan nem ismernek pedig sokszor különb zenéket csinálnak mint a 'nagyok'
2011. november 06. 18:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (G@ben @ 2011.10.24. 21:37)
Angol nyelvterület:
-Mobb Deep
-Biggie Smalls R.I.P.
-Dr. Dre
-DMX
-Ice Cube
-Fugees
), Nate Dogg R.I.P. ill. esetenként még Tony Yayo.
Francia:
-Le Rohff
-Booba
+ még Sinik, Soprano.
-Mobb Deep
-Biggie Smalls R.I.P.
-Dr. Dre
-DMX
-Ice Cube
-Fugees
Francia:
-Le Rohff
-Booba
+ még Sinik, Soprano.
A sok lilvéjn meg nickiminaj után mekkora felüdülés volt ezt olvasni, úristen.
ToTo szintén.
Amúgy izé, feltűnt valakinek, hogy Nicki Minaj nem rapper? Csak azok hívják annak, akiknek körülbelül fogalmuk nincs a műfajról és leragadtak a Drake-Minaj-Lil' Wayne vonalon. Röhögnöm kell.
Nem rappel, hanem nyávog, a rímjei olyan egyszerűek, hogy sírni tudnék, a szövegei pedig...Khm. A nagy egyedi stílusa meg annyira egyedi, mint amennyire én férfi vagyok.
2011. november 06. 19:29
Nekem a legnagyobb kedvencem T.I., bár sokan nem tartják olyan nagyon nagy rappernek, de én nagyon szeretem, utána rögtön következik az Isten, a legenda, Tupac (ez egyértelmű), ezután következik Proof, NAS, Lupe Fiasco, (régi) Eminem, Mos Def, (régi) Snoop Dogg, Lisa Lopes, Dre, Ice Cube, Fredro Starr, Talib Kweli és még ide sorolhatnám a Wu-tang Clan tagjait is...
A magyaroknál Anonim Mc-t nagyon bírom, ahogyan a Hősök tagjait is, főleg Eckü-t, bár FankaDelit is szerettem régebben, de mostmár nem annyira
Na ezek a rapperek, gyerekek
_ToTo_
A magyaroknál Anonim Mc-t nagyon bírom, ahogyan a Hősök tagjait is, főleg Eckü-t, bár FankaDelit is szerettem régebben, de mostmár nem annyira
Na ezek a rapperek, gyerekek
_ToTo_
2011. november 06. 19:54
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy a kedvenc műfajom, de van jó pár kiválóság belőlük. Sorrend nélkül.
2Pac
- talán ő a #1.
Jay-Z, Busta Rhymes, Will Smith - /tök jó dalai voltak a 90's években/ Marky Mark (nem volt a legjobb, de én úgy szerettem. Jobb, hogy a filmezés mellett döntött:))
Ice Cube, Dr. Dre, Notorious B.I.G, Puff Daddy (nekem az marad), LL Cool J, Coolio, Eminem (de csak a régi), Nate Dogg, Nas, Wyclef Jean, 50 Cent (régen nagon bírtam), MC Hammer, Three 6 Mafia, X-Zibit, Warren G, Run DMC
, Joey B. Ellis, Bobby Brown (aki nem csak a "nőveréshez értett")
Huhh azért több van, mint először gondoltam volna:)
Nőcik: Lisa "Left Eye" Lopes
Missy Elliot, Lil Kim, Lauryn Hill, Eve, - sajnos őket nem ismerem annyira. Sorry csajok
De "nikiminázsnak" semmi köze a raphez. Ha berúgok, úgy én is tudok
2Pac
Jay-Z, Busta Rhymes, Will Smith - /tök jó dalai voltak a 90's években/ Marky Mark (nem volt a legjobb, de én úgy szerettem. Jobb, hogy a filmezés mellett döntött:))
Ice Cube, Dr. Dre, Notorious B.I.G, Puff Daddy (nekem az marad), LL Cool J, Coolio, Eminem (de csak a régi), Nate Dogg, Nas, Wyclef Jean, 50 Cent (régen nagon bírtam), MC Hammer, Three 6 Mafia, X-Zibit, Warren G, Run DMC
Huhh azért több van, mint először gondoltam volna:)
Nőcik: Lisa "Left Eye" Lopes
Missy Elliot, Lil Kim, Lauryn Hill, Eve, - sajnos őket nem ismerem annyira. Sorry csajok
De "nikiminázsnak" semmi köze a raphez. Ha berúgok, úgy én is tudok
8 felhasználónak tetszik:
Adri98,
janet7,
hummingbirdheartbeat,
_ToTo_,
Bogszics,
Johnny08Chelsea,
Teora,
Szandiiii
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.