jaja, szerintem is .
Dev Patel: „Hollywood rasszista!”
2010. augusztus 11. 13:32
nikole Evil: hát....igaza van....:S
jaja, szerintem is .
jaja, szerintem is .
2010. augusztus 11. 15:10
|
|
RainbowBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 77 Csatolások: 45 Azonosító: 120451 offline
|
Örülök, hogy vannak elvei, és nem vállal el mindent. Most, mikor vacak filmekben totál tehetségtelen emberek (és főleg Dev korosztályára, a fiatalokra gondolok) kapnak főszerepeket azért, mert valaki rokonai, mert szépek és dögösek, vagy mert éppen népszerűek az énekes, modell vagy bármilyen színészettől távol álló múlt miatt, teljesen érthető az elkeseredettsége, amiért ő, színész létére, Hollywood szerint idióta szerepekre lenne csak alkalmas. Remélem, nem kamaszos dacból mond ilyeneket, hanem komolyan gondolja, és később sem adja el magát. Ha visszamegy Angliába, de ott értelmes filmeket forgathat, nem számít, hogy nem szétsztároltakat és agyonreklámozottakat: előbb meg fogok nézni egy ilyen filmet, mint mondjuk Az utolsó léghajlítót. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2010. augusztus 11. 15:20
Idézet (RainbowBarbie @ 2010.08.11. 15:10)
Ha visszamegy Angliába, de ott értelmes filmeket forgathat, nem számít, hogy nem szétsztároltakat és agyonreklámozottakat: előbb meg fogok nézni egy ilyen filmet, mint mondjuk Az utolsó léghajlítót. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Nem, nem vagy egyedül
2010. augusztus 11. 15:44
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
teljesen igaza van.
végre valaki aki inkább kitörne a sztereotípiákból, mintsem mindent elvállaljon, ami szembe jön...
végre valaki aki inkább kitörne a sztereotípiákból, mintsem mindent elvállaljon, ami szembe jön...
2010. augusztus 11. 17:05
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
igaza van nagyon
2010. szeptember 17. 17:37
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem teljesen igaza van. én imádom Devet, szerintem ő egy nagyon tehetséges színész, és megérdemli a jó szerepeket.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.

0 felhasználónak tetszik: