"Selena, reméljük nem lesz belőle semmi komoly, de ezt inkább rád bízzuk!" én remélem.
a kor ugyanis nem számít.
Selena Gomez és Mark Salling? Na Ne!
2010. augusztus 11. 18:10
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline |
@ Lia7
Teljesen egyetértek!
Teljesen egyetértek!
2010. augusztus 11. 18:20
attól még, hogy mosolygott, meg sms.eztek nembíztos, hogy van köztük akármi is..
2010. augusztus 11. 18:24
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Szerintem aranyosak lennének együtt És a kor tényleg nem számít
2010. augusztus 11. 18:34
tomko1123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 125138 offline |
Nem is tudom hogy mit szóljak ehez
Azért nekem ez a pali elég furcsa ha tényleg szerelmes lenne selenába
simán játszhat ezzel a fiatal lánnyal és még talán kki is használhatná most ezt nem azért mondom hogy ne legyenek boldogak csak ha mégis megtörténne mi lesz selenával majd a későbbiekbe azért neki az nem esne jól ha mondjuk beleszeretne ebbe a srácba és othagyná
na mindegy majd meglátjuk mit hoz a jövő
azért tönts jól Selly
Azért nekem ez a pali elég furcsa ha tényleg szerelmes lenne selenába
simán játszhat ezzel a fiatal lánnyal és még talán kki is használhatná most ezt nem azért mondom hogy ne legyenek boldogak csak ha mégis megtörténne mi lesz selenával majd a későbbiekbe azért neki az nem esne jól ha mondjuk beleszeretne ebbe a srácba és othagyná
na mindegy majd meglátjuk mit hoz a jövő
azért tönts jól Selly
2010. augusztus 11. 18:59
Szerintem ez a korkülömbség még elfogadható, de akkor már durva lenne ha a hapsi 50 lenne, amúgy nem tudnám őket eggyütt elkébzelni
2010. augusztus 11. 19:01
Szerintem meg ennek az egésznek valóságalapja nem túl sok van.
2010. augusztus 11. 19:53
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
ez jó: „Amikor Mark kijött a színpadra, Selena csakúgy ragyogott fültől fülig.”
szerintem nem igaz de ha szeretik egymást akkor ez van amúgyis a szerelemben nem számít a kor : )
szerintem nem igaz de ha szeretik egymást akkor ez van amúgyis a szerelemben nem számít a kor : )
2010. augusztus 11. 20:00
Na nemáááááááááááááááááááááááááár
XD baszzus- Na nee- hátezjó
XD baszzus- Na nee- hátezjó
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Megtörtént a várva várt lánykérés!
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Golden Globe Awards 2025 - íme a győztesek listája
Golden Globe Awards 2025 - íme a győztesek listája
Ma hajnalban adták át a díjakat.