Selena Gomez és Mark Salling? Na Ne!
2010. augusztus 13. 13:35
![]() |
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 ![]() |
ne legyen semmi ez gáááz ügye nem akar olyan lenni mint kiszel tünde ez durva!!!!
2010. augusztus 13. 14:38
hááát nem tudom szerintem mondjuk 10 év nem olyan sok csak hogy selena még csak 18 szóval ha egy kicsit idősebb lenne selena akkor nem lenne olyan gáz... de amúgy meg az ő dolga...
2010. augusztus 14. 13:52
![]() |
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 ![]() |
Kétlem, hogy lenne köztük valami
2010. augusztus 15. 16:07
hat az o dolga:D
ha szereti akko legyenek boldogok:)
a kor az nem is szamit annyira:)
ha szereti akko legyenek boldogok:)
a kor az nem is szamit annyira:)
2010. augusztus 16. 13:09
![]() |
Jarmiprincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 132451 ![]() |
NA NEEE!10 év korkülömbség?Selena vagy megőrült vagy ízlésficama van...A lényeg hogy nem hiszem hogy Sel így elbénázta volna a dolgot...én egy jonassal tudtam volna elképzelni vagy az egyik filmsztárral akivel jóban van.Hát az ő dolga
2010. augusztus 17. 14:49
![]() |
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 ![]() |
Jarmiprincess:
NA NEEE!10 év korkülömbség?Selena vagy megőrült vagy ízlésficama van...A lényeg hogy nem hiszem hogy Sel így elbénázta volna a dolgot...én egy jonassal tudtam volna elképzelni vagy az egyik filmsztárral akivel jóban van.Hát az ő dolga
Szerintem Taylorral is jól mutattak, de Nick illik a legjobban hozzá!!
Szerintem Taylorral is jól mutattak, de Nick illik a legjobban hozzá!!

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.