2010. július 11-e óta most először léptek pályára a spanyol nemzet legjobb focistái, méghozzá Mexikó ellen. A mérkőzés kezdete előtt, a jelenlévők megemlékeztek a mexikói forradalomról és a függetlenség kikiáltásáról is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ikszelt a világbajnok Mexikóval
2010. augusztus 12. 11:25
2010. augusztus 12. 11:30
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
jó volt ez így! sajnos nem láttam a meccset, de biztos izgalmas volt :: örülök, hogy Xabi Alonso is játszott. De kár, hogy David Villa nem, meg hogy lehozták Iker Casillast. :S nembajnembaj így is okés minden! Gratula, köszi spanyolok!
2010. augusztus 12. 14:46
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline |
Szerintem nem olyan nagy gáz, hogy nem játszottak annyit a nagy nevek, mivel barátságos, tét nélküli mérkőzés volt, és én is azokat engedtem volna játszani, akik nem kapnak annyi figyelmet egy tétmeccsen.Viszont az óriási hülyeség volt, hogy a sok Barcelonást elhozta Del Bosque, és eléggé keveset játszottak, vagy éppen Villa esetében egy percet sem.Pedig igazán hagyhatta volna őket spanyol honban edzeni... azért remélem a szombati Szuperkupa odavágón ennek ellenére is jól teljesítenek
2010. augusztus 12. 23:00
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
szerintem sem gáz, hogy David nem játszott (bár imádom ), mert így esélyt adtak kibontakozni másoknak is
2010. augusztus 13. 07:43
Idézet (Evie @ 2010.08.12. 14:46)
Szerintem nem olyan nagy gáz, hogy nem játszottak annyit a nagy nevek, mivel barátságos, tét nélküli mérkőzés volt, és én is azokat engedtem volna játszani, akik nem kapnak annyi figyelmet egy tétmeccsen.Viszont az óriási hülyeség volt, hogy a sok Barcelonást elhozta Del Bosque, és eléggé keveset játszottak, vagy éppen Villa esetében egy percet sem.Pedig igazán hagyhatta volna őket spanyol honban edzeni... azért remélem a szombati Szuperkupa odavágón ennek ellenére is jól teljesítenek
Viszont a Sevillás Jesús Navast eléggé megjátszatta, pedig rá is szüksége lesz a Sevillának a Barcelona ellen.
2014. február 23. 15:29
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3347 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Nem nagy szám előfordul,ha nem veszik komolyan.
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.