hajrá Sel.
Selena megelőzte Mileyt
2010. augusztus 15. 14:28
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Régebben Mileyt kedveltem, de mostanában inkább Sel a jobb és tehetségesebb és én már sokat csalódtam Miley miatt, mert már kezd olyan lenni, mint Britney... Ami egyrészt nem baj, más részt meg, hát...
Szóval hajrá Sel:)
Szóval hajrá Sel:)
1 felhasználónak tetszik:
Abby92
2010. augusztus 15. 14:35
|
|
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline
|
egyetértek Selenával, én sem akarnék senkit utánozni, mert az olyan rossz ha összehasonlitanak valakivel. Na meg ha ő lenne az új Miley akkor ő is botrányokba keveredni de ez teljesen kizárt.
1 felhasználónak tetszik:
Abby92
2010. augusztus 15. 14:38
|
|
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline
|
amúgy itt senki sem jobb senkinél, ebből elég, csak mind a kettőnek más a stilusa, és vkinek az egyik jön be nem a másik. és én ezt ugy mondom hg nekem selena a példaképem nem Miles de sose mondtam azt hg utálom vagy sokkal rosszabb
2010. augusztus 15. 14:44
|
|
lindykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 130531 offline
|
Mileynak első albumából a Breakout-ból 300 valahány ezret adtak el az első héten mig a Kiss and Tell-ből 65 ezret,szóval Mileynak nem arany albuma van hanem platina..de a többibe egyetértek
Remélem Selena nagyon sikeres lesz(L)
2010. augusztus 15. 14:48
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Egyiket se szeretem kifejezetten de ha a tehetséget kell nézni akkor inkább Miley-ra voksolnék. 1000x tehetségesebb mint Selena és véleményem szerint sose fogja utol érni
2010. augusztus 15. 14:50
miley is tehetséges nem az csak nem az a cuki, imádnivaló csaj aki volt
2010. augusztus 15. 14:57
Én azt nem értem Selena Gomez-nek hogy lehet több rajongója Starityn mint pl Michael Jackson-nak?
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.