Starity

BeZo76 profilja

BeZo76 white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2010. július 16.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1996. május 04.
  • Lakhely
  • Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Írni, olvasni és zenét hallgatni..:)
  • Zenei stílusom
  • Leginkább One Republic és The Wanted, de e témában 'mindenevő' vagyok..;)
  • Imádom
  • Istent..:)
  • Utálom
  • Lorde, matek, rózsaszín -.-"
  • Weblapom
  • - nem publikus -

Nevetni kell akkor is, amikor úgy érzed, az élet mindjárt eltipor! ;)

BeZo76
Utoljára aktív: 2014.07.15. 21:09Státusz módosítva: 2014.02.27. 20:08

Mi újság nála?

2014.02.27. 20:08BeZo76 új kedvence Charlie Carver

2014.02.27. 20:08BeZo76 új kedvence Max Carver

2014.02.27. 20:08BeZo76 új kedvence

2014.02.27. 20:08BeZo76 új kedvence Keahu Kahuanui

2014.02.27. 20:08BeZo76 új kedvence Linden Ashby

Bemutatkozás


¸ Helló, Barby vagyok! :)) ¸

                                                           ~

           
~ Első dolog.. 

NE LOPJ!
 . Még a 10 parancsolatban is ott van, szóval ne tedd! :P Köszönöm. :)

Ha bejelölsz, visszajelöllek, de nem akarok "Szavaztam, remélem visszajön!" üziket sem kapni..-.-Ez szabad ország, nehogy már te mondd meg, mi tetsszen..:P Szavazom, ha szimpi vagy, tetszik a profilod, de nem a te hatásodraa.. ><


                                        One Republic..:$ 

     
                                Tw logóó..:$
                
~ Teháát.. ^^


* Kedvenceim *

* Ryan Tedder :$$
- A világ legjobb bandája, a One Republic énekese, aki gyönyörűen énekel, és még kedves is..:)


                 Ryan..:$$

* Daniel Sharman *.*
- Daniel-t a Teen Wolf című sorozatban ismertem meg Isaac Lahey-ként, aki a kedvencemmé is vált. Elképesztően jó színész, aki mindenfajta karaktert el tud játszani..:)

                                Isaac*-*

* Dylan O'Brien :*
- Szintén a Farkasbőrben (Teen Wolf) sorozatból ismerem. Egyszerűen imádom:) Számomra olyan, mint egy kaméleon. Annyi oldala, színe van, mint neki..:)

                                                Dylan:*


*
Nagy kedvencem még TC Carter is..:$
Hogy ki ő? Az After Romeo legaranyosabb, legszemtelenebb, ugyanakkor legkedvesebb tagja. :$ Amint a képen is látod, a srác nem százas, de bármi áron a családját, barátnőjét és a barátait szereti a legjobban..:)
           
          :$

* Tyler Posey :3
- Teen Wolf-os úgyszintén..:') Nagyon tehetséges színész, modell, még énekes is:) Imádom, mennyire el tudja 'mondani' az érzéseit az arckifejezésével. A néző szinte átéli a sorozattól kapott üzenetet, tanulságot..:)

     Scott Mc'Call


Blake is nagyon aranyos :)
- Szeretem benne, hogy ő tűnik a legkomolyabbnak, de közben olyan ötletei vannak, amitől megijednek a többiek. :D Ő képviseli a mélyebb hangokat, ahol marha jól teljesít..:3 ;) Szintén After Romeo, és szerintem eléggé hasonlít a nálam 1. helyen levő Daniel-re..:O


                           Blake..:))


 * George Shelley ^^
  - Mi az, amit a legjobban szeretek benne? Azt, hogy elbűvölően klassz hangja van, és hogy olyan, mint egy nagy gyerek..:D :3 Nagyon segítőkész, és jóképű is*-*

                           George*______*

               

             

* Josh Cuthberth :))
- Először szó szerint megijedtem tőle..:D Jó kezdés, ugye?:3 Josh-t az Union J nevű bandából ismerem, aki egyben az egyik kedvenc énekesem is..:)

                                              Josh:)

* Katy Perry :)
- Imádom. Egyszerűen imádom. Elképesztő énekesnő, elképesztő hanggal. Tisztelem őt azért, amin keresztül ment. Mondhatni, ő a példaképem..:)

         Katy:))*

* Másik hatalmas kedvencem Acacia Clark..*.*
- Hadd kezdjem azzal, hogy egyszerűen csodálom őt, annyira szép..:$ Nagyon tetszik benne, hogy nem az a vérbeli modell, hanem csak egy egyszerű lány, aki kitűnik a többiek közül. Igazi egyéniség..:3 Emelett még őszinte, nagyon aranyos, és minden egyes apró dolognak tud örülni..:)

                               Acaa..:))

* Niall Horan :))

- Szerintem nincs ma egy olyan lány (akár fiú), aki ne hallott volna a megahíres One Directionről, így Niallről sem. Mindig elbűvöl, mikor énekel, és nagyon aranyos is.
- Tisztelem benne, hogy az X-Faktor alatt, majd utánna vagy két évnyi Harry-elnyomásban is kitartó volt. Szerintem neki van a legszebb férfi hangja.

                                                            :)






- FIGYELEM!
~ Nah, kedves, ún. 'Directionerek' (tisztelet a kivételnek:*). Ne utáljátok az Union J-t csak azért, mert azt mondták, hogy OLYANOK akarnak lenni, mint a One Direction. Nem leírni, lemondani akarták őket ezzel, hanem pont azt, hogy fölnéznek rájuk..:) Nem azt mondták, hogy 'jobbak lesznek', hanem hogy 'olyanok szeretnének lenni'..^^ Ennek inkább örülni kéne, nem a világba káromkodni őket..
És ott van a "Utánozzák a 1D-t!" dolog is. Attól, hogy a Carry you c. zenéjük refrénjében ugyanolyan magasak a hangok, mint a Gotta be you-ban, az nem utánzás! Vagy véletlen (mert szerintem nem pont arra ügyeltek, hogy ugyanolyan legyen, mint a One Direction-é), vagy tényleg hasonlót akartak csinálni, mert látták, hogy a 1D rajongóknak bejött..:)
Szóval kérlek, ne utáljátok ki őket a világból! :) Belegondoltatok már, milyen érzés lehet "Jobb lenne, ha elütne egy kocsi!' vagy az ezekhez hasonló üzeneteket kapni? :C Rémes. Ők a lelküket teszik bele a zenélésbe, s ti az álmaikat döntitek romba az ilyenekkel..
És ha már szóba került a 1D, róluk is írnék egy keveset.. Emlékeztek milyen klassz volt a régi videónaplókat nézni? Amikor Louis fölkiáltott, hogy: "No, Jimmy protested!", és ezekhez hasonlókat? Nekem hiányoznak ezek az idők..:s Mára már egy túltetovált, drogos, dohányzó fiúbandává váltak, pont úgy, mint még sok más ezer sztár a világon. Igaz, hogy a zenéjük még most is jó, de ez nem fog így folytatódni, ha nem állnak le azzal, amit a maguk kárára tesznek. De ha még ez nem elég, megintcsak ott a barátnő-ügy. Liam és Danielle szakítottak. Igen, tudom, rémes. De azzal, hogy fenyegető üzeneteket írtok az új "esélyesnek", nem lessz jobb.. Danielle-t sem kedveltétek az elején, és lám, most meg sírtok, hogy Payzer-nek vége, Payzer így, Payzer úgy.. Brühühü.
Kérlek. Ha tényleg szeretitek őket, akkor azon legyetek, hogy a srácok fölfelé, s ne pedig lefelé haladjanak a ranglétrán! :) Én is azt hittem, hogy azzal, hogy a gép előtt ülvén írok nekik, nem segítek semmit sem. Pedig DE..;) Elég, ha egy rossz nap után fölmennek twitter-re, s elolvassák, mit írtál, melegség járja át a szívüket. Neked nem esne jó egy "Csodálatos vagy! Szeretlek! :) :*" sor..? :) Dehogyisnem. Szóval, föl a fejjel.
* Keep calm, and love One Direction..:) Minden sztár megérdemli a rajongóit, s minden rajongó megérdemel egy olyan példaképet, akire fölnézhet, aki fölvidítja, és akit szerethet..:)

       Régi szép idők..:)

~ A régi szép idők emlékére..:)



~ Másik doloog.. ˘ ˘

┘┘┘ Most rögtön menj rá a YouTube-ra, és ezt írd be:

↓↓↓ WWF Wildlife Fund - Protect Endangered Animals!   
  ( ott van a profilomon is - "Weblapom" cím alatt ) !! 

° Lehet, hogy (a profilom nézegetése után) azt mondod: "Barby! Nagyon túlzásba viszed ezt a "Mentsd meg a világot" dolgot"- , de lássd be: ózonréteg, dokumentumfilmek, veszélyeztetett (kihaló félben lévő) állatfajok, börtön, gyilkosság.. Ezek a szavak neked nem jelentenek semmit!? Jó, tudom, a gyilkosság meg a börtön tényleg nem függ össze ezzel kapcsolatban, de akkor sem jó dolog... Továbbá...

... Na? Ott vagy már?? :P Megtaláltad a videót? Látod azt a sok szörnyűséget? Tetszett!? Nem hiszem.. Ha igen, rossz ember vagy!! -.-" Gondolkozz!! Hány száz megoldás van erre!?...

                                             Veszélyeztetett állatfajok.. ._.

NE kínozd az állatokat, csak azért, mert nem szereted őket!! Ha mégis nem tudod gondját viselni, vagy egyszerűen csak szeretni,akkor az nem azt jelenti, hogy bánthatod!! Valaki akkor is megteszi, amikor egyszerűen csak "rossz passzban van"... Szegényke nem tehet erről!! Védd, szeresd az állatokat!! ♥

                      Save our planet

               "Mentsd meg a Földet saját magunktól!"

Törődj tudatosan a környezeteddel, hiszen mi ezt csak "kölcsön" kaptuk. Gondolj csak bele: hányan szeretnék még utánnad ugyanitt leélni az életüket? De ha a Föld tönkremegy, már nem lesz itt többé élet..


~ Magamról (bővebben ><):

Legjobb barátaim starity-n: akikkel írogatok, ők tudják..:) :*

Kedvenc énekese(i)m: Ryan Tedder, Niall Horan, TC Carter, Devin Fox, Drew Scott, Blake English, Jayk Purdy, George Shelley, Jaymie Hensley, JJ Hamblett, Josh Cuthbert, Olly Murs..:)

Kedvenc színésze(i)m: David Sharman, Dylan O'Brien, Tyler Posey, Logan Lerman, Simon Baker, David Boreanaz, Skylar Astin, Eddie Murphy és Adam Sandler :3

Kedvenc színésznőm: Alexandra Daddario, Diane Kruger :$

Kedvenc színdarab(ok): Rómeó és Júlia, Rebecca, Abigél, Csárdáskirálynő

Kedvenc szó: Szeretlek!.. o.O

Kedvenc időtöltés: zenehallgatás, sorozatozás, blogom írása :)

Kedvenc mondat: " Lehetne egy aláírást és egy képet, kérem?? " :)

Kedvenc idézet: " Nevetni kell, akkor is, amikor
                           úgy érzed az élet mindjárt eltipor."  /FankaDeli/

Kedvenc évszak: tavasz

Kedvenc szín: fekete meg a kék :)

Kedvenc hónap: március

Kedvenc kaja: salii:$

Kedvenc ital: aloe vera..:)

Kedvenc zene (per pillanat): Imagine Dragons - On top of the world *-*

Kedvenc film: Feketék fehéren, Percy Jackson-Szörnyek tengere; -A villámtolvaj, A Föld után, RIPD-A szellemzsaruk, Távkapcs, Lelkes testcsere, A burok, Tökéletes hang

Kedvenc mese: Így neveld a sárkányod, Crood-ék :)

Kedvenc sorozat: TEEN WOLF, Dr. Csont, Mentalista :)

Kedvenc ország(ok): természetesen: Nagy-Britannia, Magyarország és Franciaország (:

Kedvenc város(ok): LONDOON ♥, Budapest, Párizs és Tallahassee (Florida fővárosa) c(:

Kedvenc együttes: One Republic, After Romeo, Union J, The Wanted, One Direction, JLS, Anthem Lights és az Irigy Hónalj Mirigy ;D ♥

Kedvenc ismertetőjegy: A nevemet y-nal írom (Barby) :) :D

Kedvenc virág: orhidea :)

Kedvenc állat: FARKAS, KUTYA, LAJHÁR, cica, delfin, teknős, de minden állatot szeretek :)

Kedvenc tanítási óra: angol :)

Kedvenc smile-m: :) (csak a standard :P )

* Néhány After Romeo-s, kedves képem, amit pinkgirl-nek köszönhetek:) :*

         TC..:$

            TC*------*

            Blake:*

           Devin:))

          Jayk..:)*

          Drew..:*
            
                                                   
 

                                          _nevet.gifhttp://www.youtube.com/watch?v=P1ptm2rf9Uc _nevet.gif



                          Hi.. xd


♥ .. smileeee.gif .. ♥        ~Barby ...Puszi!! Köszi,hogy benéztél :))

Kedvenc sztárok

1 Ryan Tedder
2 Daniel Sharman
3 Dylan O'Brien
4 Tyler Posey
5 Niall Horan
további kedvencek

Randomképek

;)
Will Smith..:*
Legendaa..:)
Csillag
I luv music... :)
Jesszus..o.O :$$
David Boreanaz..*-* :)
Kis boloond..:D:$

Barátok

zsolti1902
zsolti1902

új tag

Lindsay019
Lindsay019

Disney princess♔

Barbii
Barbii

visszatérő vendég

Szandus
Szandus

új tag

Blanzsa
Blanzsa

új tag

ria21
ria21

visszatérő vendég

gvilcsi
gvilcsi

Lovatics

dóóra
dóóra

gallavich.

h_mirtill
h_mirtill

visszatérő vendég

bettus185
bettus185

új tag

Samantha2
Samantha2

visszatérő vendég

Missy Eliot
Missy Eliot

új tag

cutefanni
cutefanni

visszatérő vendég

Phoebe13
Phoebe13

új tag

Nicky98
Nicky98

új tag

Üzenőfal

N.k Köszönöm a viszont-szavazatot! :)

2013.12.17. 17:05

N.k Hmm.Teen Wolf és bandája,OneRepublic fanatikus szintén.Szóval a profilod lecsekkolva és "szavazatozva". :D

2013.12.16. 01:01

Szijaaaa Barby :)tetszik a profilod és mit szólnál ha megismerkednénk? :D

2013.09.26. 20:08

Dorina1024 Nagyon nagyon tetszik a profilod. :)szavaztam és jelölek. Ja és nagy Directioner vagyok. :) <3

2013.04.02. 17:05

De aranyos vgy, köszönöm szépen a dícséretet, természetesen én is szavaztam. :)

2013.02.25. 16:04

biuska10 Szavasztam és be is jeloltelek mert minden kozos bennunk ugyan úgy ♥-♥ :)))És nagyon tetszik a prifilod !!! :)

2013.02.17. 21:09

Camille R Szia szavaztam mert szuper a profilod és én is imádom a One Direction-t!

2013.01.12. 15:03

Missy Eliot Ooo :$$ Nem szeressük taylort ^^ :DD (Tudom , nem szép dolog , de én sem kedvelem .__.)

2013.01.06. 18:06

szia szavasztam és barátnak jelőltelek remélem nem baj.Elszeretném mondani hogy a te profilod az eddigi legjobb amit csak láttam.Gratulálok nagyon jol sikerult.

2012.12.30. 20:08

WhiteRose. Nincs mit én is azért szavaztam, mert láttam egy-két közös dolgot..:)) Ja és boldog karácsonyt! :D :)

2012.12.23. 20:08

WhiteRose. Szia! Szavaztam és jelöltem mert én is HATALMAS ONE DIRECTION FAN vagyok :D és a kedvencünk is ugyanaz:DD

2012.12.18. 20:08

Nóra Grimes Jedhead szavaztam,jelöltem :D Tetszik a profilod!

2012.12.09. 16:04

hanna1998 Szavaztam mert nagyon tetszik a profilod!

2012.10.31. 20:08

SzanduSs98 Szia. Szavaztam ,mert tetszik a profilod. :)

2012.09.22. 17:05

LondonGirl22 kösz a szavit :)

2012.09.22. 16:04

LondonGirl22 Szia .. szavaztam,mivel nagyon tetszik a profilod :)

2012.09.22. 13:01

szocs hanna Szia , szavaztam:).Nagyon , de nagyon jo a profilod..:)

2012.09.16. 17:05

DoD619 Jaaj nagyon szivesen :) és remélem hogy megismerjük egymást :))

2012.09.10. 20:08

Liviusz98 Szia szavasztam

2012.09.02. 09:09

pinkgirl még mindig nem győztetek meg :D

2012.09.01. 14:02