Egyértelmű, hogy Damon Salvatore (L)
Szeretem az Alkonyatot is, de Rob-ot sosem gondoltam szexinek :S szerintem egyáltalán nem helyes... de Ian (L) (L) (L) ezért szavaztam rá ... de sajna még midig Robert vezet :'(
Edward Vs. Damon
2010. augusztus 18. 13:42
Idézet (Linnéa @ 2010.08.18. 13:40)
Azért elég érdekes, hogy a Damon fanok fikázzák Edwardot (gyökér, hímringyó stb.), az Edwardosok meg nem szidják Damont.
Ne törődj vele. Tudják, hogy még mindig Edward a nyerő.
2010. augusztus 18. 14:56
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline |
szavaztam de nem mondom meg hogy kire de azt tudom hogy edward most 51% damon 49%
2010. augusztus 18. 16:02
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Még mindig ugyanaz az állás.
Damon 49%
Edward 51%
Egyébként a fikázásnak tényleg nem látom sok értelmét, hacsak nem akar valaki egy kis kitiltást a fórumról. Kultúrált keretek között is el lehet mondani, hogy te miért szereted jobban az egyiket a másiknál.
Nekem pl. Robert Pattinson sose volt az esetem. Lehet azért mert ugye 1-2 éve robbant be igazán a köztudatba, és nem szeretem igazán a velem egykorú pasikat. Robert számomra nem férfias. Ellenben Damon, igen. De Ian is mostanában vált igen vonzóvá számomra, előtte (fiatalkori modellképek) ő se jött be igazán...
Ha csak a sorozat / filmbeli karaktereket nézem, akkor is azt kell mondanom, hogy számomra Damon. Az igazi rosszfiú. Tökéletes
Damon 49%
Edward 51%
Egyébként a fikázásnak tényleg nem látom sok értelmét, hacsak nem akar valaki egy kis kitiltást a fórumról. Kultúrált keretek között is el lehet mondani, hogy te miért szereted jobban az egyiket a másiknál.
Nekem pl. Robert Pattinson sose volt az esetem. Lehet azért mert ugye 1-2 éve robbant be igazán a köztudatba, és nem szeretem igazán a velem egykorú pasikat. Robert számomra nem férfias. Ellenben Damon, igen. De Ian is mostanában vált igen vonzóvá számomra, előtte (fiatalkori modellképek) ő se jött be igazán...
Ha csak a sorozat / filmbeli karaktereket nézem, akkor is azt kell mondanom, hogy számomra Damon. Az igazi rosszfiú. Tökéletes
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 18. 16:05
JJulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.01. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 94679 offline |
Sztem Robert Pattinson elég messze van a szexi pasi kategóriához! Nem tudom mi tetszik benne annyi embernek. Talán a sehogy sem álló feje, vagy az, hogy "lefikázta" Magyarországot, és hogy nagyon magasról lesz***ta a magyar rajongókat? Ez tényleg szép, mondhatom. Jó magas lehet az értelmisége, ha külföldön az adott országot kezdi el kritizálni a helyi embereknek!
Ellenben Ian nem csak hogy remek, szexi színész, de legalább értelmes, okos, és nagylelkű ember.
Egyértelmű, hogy Ian a jobb!!!!
Ellenben Ian nem csak hogy remek, szexi színész, de legalább értelmes, okos, és nagylelkű ember.
Egyértelmű, hogy Ian a jobb!!!!
2010. augusztus 18. 16:08
ssandyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 617 Csatolások: 28 Azonosító: 123981 offline |
jobban örülnék ha Ian vezetne
és nem csak azért mert helyesebb pasinak tartom, nagyon szimpatikus. Mellesleg környezetvédő ami nagyon rendes dolog.
Edward nagyon megtetszett az alkonyat 1. részében, de aztán amikor Magyarországra jött, kiábrándultam belőle amikor még a fejét is elfordította a rajongók elől, de ez csak az én véleményem.
és nem csak azért mert helyesebb pasinak tartom, nagyon szimpatikus. Mellesleg környezetvédő ami nagyon rendes dolog.
Edward nagyon megtetszett az alkonyat 1. részében, de aztán amikor Magyarországra jött, kiábrándultam belőle amikor még a fejét is elfordította a rajongók elől, de ez csak az én véleményem.
2010. augusztus 18. 16:17
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Ajj Edward vezet
Hajrá Damon! Damon szerintem sokkal-sokkal cukibb mint Edward! Meg mindenben jobb szerintem...
az állás még mindig
49%
51%
Nembaj belehúzunk!
Hajrá Damon! Damon szerintem sokkal-sokkal cukibb mint Edward! Meg mindenben jobb szerintem...
az állás még mindig
49%
51%
Nembaj belehúzunk!
2010. augusztus 18. 19:05
Damooon <3
mindkettőért rajongok, de a szexibb egyértelműen Ian!*.*
mindkettőért rajongok, de a szexibb egyértelműen Ian!*.*
2010. augusztus 18. 19:08
Damon(Ian) egyértelmű
Edward(Robert) nem helyes szerintem!
Úgyhogy egyértelmű hogy Ian!
Edward(Robert) nem helyes szerintem!
Úgyhogy egyértelmű hogy Ian!
2010. augusztus 18. 20:59
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline |
Idézet (zezekuty @ 2010.08.18. 20:57)
edward a nyertes!!(L)
Nyugi Ő lesz!!! Valahol még csak most jön az alkonyat, ott most fognak szavazni!!! Team Edward
2010. augusztus 18. 20:59
Idézet (zezekuty @ 2010.08.18. 20:57)
edward a nyertes!!(L)
Sajnos most nem. Damon vezet úgyhogy bele kéne húzni..
Amúgy nem tudja valaki, hogy meddig tart még a szavazás?
2010. augusztus 19. 08:34
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline |
egyértelműen Edwawrd
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.