Edward Vs. Damon
2010. augusztus 23. 22:53
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
DAMOOOOON (L)
de Roberttel tényleg elszaladt a ló...ez mondjuk még annyira nem nagy szám,de amikor megláttam,hogy zsíros hajjal,meg szakadt ruhában mászkál az utcán...BRR,végleg kiszerettem belőle
de Roberttel tényleg elszaladt a ló...ez mondjuk még annyira nem nagy szám,de amikor megláttam,hogy zsíros hajjal,meg szakadt ruhában mászkál az utcán...BRR,végleg kiszerettem belőle
2010. augusztus 26. 09:19
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
A Sexy Beast Bracket döntőjét megnyerte Ian Somerhalder. Legyőztük a hatalmas rajongó táborral büszkélkedhető twilight-ot. Ian 138,630 szavazatott kapot, míg riválisa 134,728-at, a különbség csupán 3,902 szavazat. Habár Pattinson sokáig vezetett mégiscsak Ian lett a győztes. Régebben még twitteren Ian az alábbi üzenetett oszotta meg velünk: “Ez a Pattinson gyerek a végére szétrúgja a seggem, azonban köszönöm a rámfordított időt, ez igazán király”, ezzel a kijelentésével fordította meg a szavazás állását? Ian elmondja az ew-nek, hogy azt gondolja, Matt Davis megkérte Justin Biebert, hogy nem szavazzna-e az ő barátjára Ian-re a Sexy Beast Bracket versenyében. Talán ez is segített?
Augusztus 27-én az ew közzétesz egy interjút a győztessel kiváncsian várjuk. Addig is itt megtudjátok nézni Ian, kiket győzőtt le és hogy jutott el a döntőig, amit végül megis nyert.
2010. augusztus 26. 15:49
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Én azért meglepődtem. Azt hittem, hogy a sok tinilány nyomogatja majd a gombokat ezerrel Robertra... meg a Twilight azért régebbre nyúlik vissza, a TVD pedig alig egy éves sorozat.
Mindenesetre nagy boldogság töltött el, mikor megláttam, hogy Ian lett a nyertes!!!
és tényleg tök durva, hogy mennyi mindenkit lekőrözött!
Mindenesetre nagy boldogság töltött el, mikor megláttam, hogy Ian lett a nyertes!!!
2010. augusztus 27. 09:13
|
|
|
Ezt megéri megnézni... Damonnak írtak egy győzelmi éneket (pontosabban kollegája Matt Davis elénekelte a győzelmi éneket és köszönetet mondott a rajongóknak)
NÉZD MEG TE IS
NÉZD MEG TE IS
2010. augusztus 27. 14:54
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.08.27. 09:13)
Ezt megéri megnézni... Damonnak írtak egy győzelmi éneket (pontosabban kollegája Matt Davis elénekelte a győzelmi éneket és köszönetet mondott a rajongóknak)
NÉZD MEG TE IS
NÉZD MEG TE IS
2010. augusztus 27. 20:42
|
|
JJulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.01. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 94679 offline
|
Woow! Húhh, de király! El se hiszitek milyen boldog vagyok!! Mondjuk, valahogy eddig is sejtettem, hogy Ian fog győzni!!! Nem fog örökké Robert lenni a király!
2010. augusztus 27. 21:48
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Én minden nap szavaztam vagy 10-szer Damonra ^^ Nagyon örültem tegnap, amikor megtudtam, hogy nyert
Hát nem csoda, hisz ő tényleg egy nagyon szexi vadállat <3 És Edward nem is vadállat...
2010. augusztus 27. 21:51
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Tényleg én már meghallgattam Matt David gitározását és éneklését Ian-ről XD Nagyon nagy XD Jó hangja van és néha belenevet XD De hogy miért írta bele Justin Bieber-t azt nemtom XD
2010. augusztus 28. 12:59
hehe. ez vicces mert míg egy évvel ezelőtt robi szavaztam volna naponta 20x, addig most, ha hamarabb tudok erről, akkor ian-re voksoltam volna!
örülök! ^^
örülök! ^^
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.

0 felhasználónak tetszik: