Te kivel csókolóznál?
2010. augusztus 17. 23:44
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Oh, hát perszeee! Számtalanszor, amikor az egyik kedvencem szerepelt egy romantikus jelenetben... khmm, hát ja, jó lett volna.
Most jelenleg Chace Crawford a kiszemelt.
2010. augusztus 17. 23:51
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Láttátok a Ghostban Demi Moore és Patrick Swazye csókjelenetét? Na az volt az igazi brrr..
Vagy a már említett film a Szűz vagyok de titkolom. Na ott Christian Kane csókolózott a lánnyal olyan átéléssel, hogy libabőrös lettem. Gyerekek az a pasi.. Na vele szívesen csókolóznék.
2010. augusztus 18. 11:32
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Tegnap egyszer már elkezdtem, Jött is gyorsan két hozzászóló, de valahogy a topik eltünt a nagy semmibe.
Szóval: nem régiben láttam a Szűz vagyok de titkolom című filmet és ott volt egy csókjelenet Christian Kane és Estella Warren között, amitől tisztára liba bőrös lettem.
Gyerekek. Az a pasi aztán tud.
Ti is voltatok már így? Csak csók!!!Semmi sex.
Szóval: nem régiben láttam a Szűz vagyok de titkolom című filmet és ott volt egy csókjelenet Christian Kane és Estella Warren között, amitől tisztára liba bőrös lettem.
2010. augusztus 18. 13:46
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
Hmm jó kérdés...
Most, jelen pillanatban bármelyik édipofa sztár csókját lecserélném a barátoméra.
Na de ha tényleg sztár... Akkor azthiszem egyértelmű, hogy Jared Leto, vagy Jencarlos Canela.
Az ördögi körben olyan szenvedélyesen tud csókolni.
Most, jelen pillanatban bármelyik édipofa sztár csókját lecserélném a barátoméra.
Na de ha tényleg sztár... Akkor azthiszem egyértelmű, hogy Jared Leto, vagy Jencarlos Canela.
Az ördögi körben olyan szenvedélyesen tud csókolni.
1 felhasználónak tetszik:
vvivienne8
2010. augusztus 18. 13:50
Adam Lambert, Joe Jonas. xD
kicsit idősek hozzám, de nem nyelnének le.
kicsit idősek hozzám, de nem nyelnének le.
2010. augusztus 18. 13:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ian Somerhalder
Zac Efron
De hát fel sem bírom sorolni
Azért a való életben is lenne egy két olyan srác akit megcsókolnék szívesen
Amúgy ha borzongós csókoknál tartunk IAN & NINA csókja a TVD-ben , az nem volt semmi
Zac Efron
Amúgy ha borzongós csókoknál tartunk IAN & NINA csókja a TVD-ben , az nem volt semmi
2010. augusztus 18. 13:55
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
hát nekem ide nem igazán illő még írni, de miért ne?
persze, voltam már én is ilyenben:Fernando Carrillo, Eduardo Capaetillo, Valentino Lanús és még van 1, de az titok.
persze, voltam már én is ilyenben:Fernando Carrillo, Eduardo Capaetillo, Valentino Lanús és még van 1, de az titok.
2010. augusztus 19. 10:39
Ian Somerhalder,Alexander Skarsgård,Paul Wesley
Ezt a hármat szívesen elfogadnám
Ezt a hármat szívesen elfogadnám
2010. augusztus 19. 11:03
|
|
Qiny |
|
Idézet (House Of Wax @ 2010.08.18. 13:53)
Ian Somerhalder
Zac Efron

Zac Efron
Az évad záró rész végén? Az tényleg brr
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. augusztus 19. 11:14
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Na kösz. Jó kis topik
Elöljáróban elmondanám, hogy életcélom:
Pasiháremet tartani
na jó. csak vicceltem.
de az nem lenne rossz
Szóval: nagyonnagyonnagyon sok lenne... talán ki sem férne. De csak ki kéne emelni valakit... mondjuk valami focista-féleséget
talán Casillas vagy David Beckham. De nem mondanék nemet mondjuk David Villának, KaKának vagy Xabi Alonsónak sem
persze ott vannak a színészek is
nem tudom.
Elöljáróban elmondanám, hogy életcélom:
Pasiháremet tartani
de az nem lenne rossz
Szóval: nagyonnagyonnagyon sok lenne... talán ki sem férne. De csak ki kéne emelni valakit... mondjuk valami focista-féleséget
nem tudom.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.