A szebb sikereket is elért két fiúbanda jövőre együtt turnézik. A hírt Live Nation is megerősítette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Együtt turnézik jövőre a BSB és a NKOTB!
2010. augusztus 22. 19:18
![]() |
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 ![]() |
2010. augusztus 22. 19:43
Backstreet Boys (L)
Annyira örülök, hogy én tudom, kik ők, 6 évesen a We've Got it Goin' On-t kornyikáltam a tükör előtt, meg is van az első 5 CD-jük és volt tolltartóm is, meg tele voltam plakátolva velük. Azok voltak csak a szép idők. Nekem nem a Hanna Montana-n kellett felnőnöm, hanem a Pokémonon. Csodálatos.
Annyira örülök, hogy én tudom, kik ők, 6 évesen a We've Got it Goin' On-t kornyikáltam a tükör előtt, meg is van az első 5 CD-jük és volt tolltartóm is, meg tele voltam plakátolva velük. Azok voltak csak a szép idők. Nekem nem a Hanna Montana-n kellett felnőnöm, hanem a Pokémonon. Csodálatos.

2010. augusztus 22. 19:44
Ja és attól még, hogy a 80-as években még nem éltem, mindig is tudtam, hogy mi/kik az a New Kids On the Block... -.-
2010. augusztus 22. 20:33
Backstreet Boys Forever LOVE
a másikat nemismerem:P
BSB♥
a másikat nemismerem:P
BSB♥
2010. augusztus 22. 20:53
![]() |
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 ![]() |
Gondoltam, h lesznek olyanok akik egyik együttest sem ismerik vagy a NKOTB-t nem ismerik. Ezért írtam meg a cikket XDXD H a kisebbek tudják mi is volt menő anno... Nem mintha én olyan idős lennék XDXD
2010. augusztus 22. 22:57
BACKSTREET BOYS 4EVER♥♥♥
8 éves korom óta hallgatom és imádom őket
anyukám szerettette meg velem, mert neki megvolt az egyik albumuk én meg kölcsön kértem hogy meghallgattatom-e és ez indította el nálam a BSB lavinát, mára már minden létező CD-ük megvan! ♥♥♥ Poszterek a falamon
A másik bandát nem nagyon ismerem, de ettől függetlenül elmennék egy ilyen koncertre
Számomra a BSB örök és halhatatlan!!!!!
8 éves korom óta hallgatom és imádom őket
anyukám szerettette meg velem, mert neki megvolt az egyik albumuk én meg kölcsön kértem hogy meghallgattatom-e és ez indította el nálam a BSB lavinát, mára már minden létező CD-ük megvan! ♥♥♥ Poszterek a falamon

A másik bandát nem nagyon ismerem, de ettől függetlenül elmennék egy ilyen koncertre

Számomra a BSB örök és halhatatlan!!!!!

2010. augusztus 23. 03:10
![]() |
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 ![]() |
Azért vicces, hogy van aki nem ismeri őket... Vagy inkább szomorú? Mindenesetre én már várom. Biztos jó kis showt csapnak. Szerintem lehetnek még sikeresek.

Kapcsolódó sztárok

Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Ő lesz az új évad egyik főszereplője.

Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
SNL-es monológjára utalt.

Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Nicola Coughlan árulta el a hírt.

A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
Közös filmben szerepel a két sztár.

Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Lelki problémáiról vallott.

Stranger Things 4. évad premier: így jelentek meg a sztárok
Stranger Things 4. évad premier: így jelentek meg a sztárok
Most debütált az új évad.

Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Elégedetlenek a színésznővel.