Top 10 Vámpír
2011. január 24. 06:28
|
|
bexellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 14 Azonosító: 143597 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.08.23. 15:08)
Csak én nem látom Gary Oldman nevét?

Egyetértek!Gary Oldman tökéletes Dracula volt! Szówal szerintem járt volna egy bár milyen hely a listán !!!
2011. március 04. 18:23
|
|
RockAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 108 Csatolások: 36 Azonosító: 134171 offline
|
Végre egy olyan lista ahol megemlítik a legjobb, leghitelesebb és legigazibb vámpírt! Nem ám nyali-fali vámpír, mint a mostaniak, hanem ízig-vérig vámpír, és nem állatokon él. Igen, ő Dracula avagy Lugosi Béla, akire mindenkinek büszkének kellene lennie, mivel egyrészt magyar, másrészt ő játssza legjobban a VÁMPÍRT.
2011. április 17. 21:50
Mit keres az a kancsó Patiszon a legjobbak között?
2011. május 24. 11:56
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Idézet (Flower21 @ 2011.05.24. 11:53)
hát érdekes lista, na nem baj 
egyetértek...nekem vhogy más elképzeléseim vannak... mondjuk 1 Kellan-nak örültem volna...
2011. május 24. 12:21
Idézet (RockAngel @ 2011.03.04. 18:23)
Végre egy olyan lista ahol megemlítik a legjobb, leghitelesebb és legigazibb vámpírt! Nem ám nyali-fali vámpír, mint a mostaniak, hanem ízig-vérig vámpír, és nem állatokon él. Igen, ő Dracula avagy Lugosi Béla, akire mindenkinek büszkének kellene lennie, mivel egyrészt magyar, másrészt ő játssza legjobban a VÁMPÍRT.
lehet h magyar meg minden, de megnéztél már egy lugosi filmet is? szerintem vígjáték, mert úgy mozog mint egy zombi. ennyi erőből leslie nilsen is tökéletes vámpír a Drakula halott és élvezi-ben.
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: