Top 10 Vámpír
2011. január 24. 06:28
|
|
bexellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 14 Azonosító: 143597 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.08.23. 15:08)
Csak én nem látom Gary Oldman nevét?

Egyetértek!Gary Oldman tökéletes Dracula volt! Szówal szerintem járt volna egy bár milyen hely a listán !!!
2011. március 04. 18:23
|
|
RockAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 108 Csatolások: 36 Azonosító: 134171 offline
|
Végre egy olyan lista ahol megemlítik a legjobb, leghitelesebb és legigazibb vámpírt! Nem ám nyali-fali vámpír, mint a mostaniak, hanem ízig-vérig vámpír, és nem állatokon él. Igen, ő Dracula avagy Lugosi Béla, akire mindenkinek büszkének kellene lennie, mivel egyrészt magyar, másrészt ő játssza legjobban a VÁMPÍRT.
2011. április 17. 21:50
Mit keres az a kancsó Patiszon a legjobbak között?
2011. május 24. 11:56
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Idézet (Flower21 @ 2011.05.24. 11:53)
hát érdekes lista, na nem baj 
egyetértek...nekem vhogy más elképzeléseim vannak... mondjuk 1 Kellan-nak örültem volna...
2011. május 24. 12:21
Idézet (RockAngel @ 2011.03.04. 18:23)
Végre egy olyan lista ahol megemlítik a legjobb, leghitelesebb és legigazibb vámpírt! Nem ám nyali-fali vámpír, mint a mostaniak, hanem ízig-vérig vámpír, és nem állatokon él. Igen, ő Dracula avagy Lugosi Béla, akire mindenkinek büszkének kellene lennie, mivel egyrészt magyar, másrészt ő játssza legjobban a VÁMPÍRT.
lehet h magyar meg minden, de megnéztél már egy lugosi filmet is? szerintem vígjáték, mert úgy mozog mint egy zombi. ennyi erőből leslie nilsen is tökéletes vámpír a Drakula halott és élvezi-ben.
Kapcsolódó sztárok
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.

0 felhasználónak tetszik: