Kedvenc: irodalom ( a szerelmem <3 ), töri, nyelvtan
Utálom: kémia, matek
Melyik tantárgy a kedvenced, melyiket nem szereted?
2015. március 27. 17:43
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
2015. március 27. 18:08
Angol-német elsősorban, illetve töri amiket szeretek, amivel sosem voltam kibékülve az a fizika. Ettől függetlenül nem teszek különbséget tantárgy-tantárgy között, ugyanúgy tanulom őket, és kész.
2015. március 28. 15:17
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Kedvencem: töri
Utálom: német
Utálom: német
2015. június 07. 00:17
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
szerintem nem mondok sok újat a matekkal, a tanárt meg a tárgyat magát is rühellem, mert még mindig olyan szinten nem izgat és nem vagyok hajlandó ilyen sz.rságok gyakorlására időt pocsékolni, hogy leírni nem tudnám. meg amúgy sem értem és kész, elképzelni nem tudom, hogy sokaknak ez hogy meg kisujjból, semmi elmélet, kb semmi kapaszkodó, mint pl. fizikánál vagy kémiánál. sokszor már bele is zavarodok a rutinhiányom miatt, elvégre mind a házimat mind a beadandómat mások csinálják így ki is jöttem a gyakorltból :'D de lagalább több időm marad más tárgyara, ami nem megy, azt nem erőltetem és kész...ja és én kéttanos vagyok és németül tanulom a sok szakszóval együtt, nem igazán segítenek a megértésben a binomische formen, subtrachieren meg achsenspiegelung meg ehhez hasonló szavak...
az a baj, hogy jövőre feljebb viszik a kettes átlagot meg érettségizni is kéne belőle ugye (nekem közép szinten - németül) szóval csak össze kéne magam kapni. mindig reménykedek egyébként, hogy megszáll valami és elkezdem érteni - vagy leülök gyakorolni addig, ameddig ki nem jön minden -, de eddig egyik sem következett be a vicc az, hogy a nagypapám egyetemi matektanár volt, de teljesen máshogy vezettek le akkoriban dolgokat meg van, amit nem is tanítottak így sok mindenben nem tudna segíteni, na meg nem is igazán szoktam megkérni...
az a baj, hogy jövőre feljebb viszik a kettes átlagot meg érettségizni is kéne belőle ugye (nekem közép szinten - németül) szóval csak össze kéne magam kapni. mindig reménykedek egyébként, hogy megszáll valami és elkezdem érteni - vagy leülök gyakorolni addig, ameddig ki nem jön minden -, de eddig egyik sem következett be a vicc az, hogy a nagypapám egyetemi matektanár volt, de teljesen máshogy vezettek le akkoriban dolgokat meg van, amit nem is tanítottak így sok mindenben nem tudna segíteni, na meg nem is igazán szoktam megkérni...
1 felhasználónak tetszik:
IQninja99
2015. június 07. 10:53
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline |
Matek..Egész általánosban értettem, csak lusta voltam, most viszont már egyáltalán nem is értem.. Tényleg, fogalmam sincs hogy miről tanulunk, de az a baj, hogy teljesen hidegen is hagy. A másik a föci. Én spanyolul tanulom, és a f.szom kivan a közös együttműködéstől, a túlzott fakitermeléstől, meg a tengerrengésektől..Kemény magolás, ami nekem nem megy.
(Nyelvi előkészítő miatt csak 5 tantárgyam van, ezért nem tudok olyan sok mindent utálni, de már előre repesek az örömtől, hogy jövőre megint tanulhatom a két kedvenc tantárgyamat: a kémiát és a fizikát.. )
(Nyelvi előkészítő miatt csak 5 tantárgyam van, ezért nem tudok olyan sok mindent utálni, de már előre repesek az örömtől, hogy jövőre megint tanulhatom a két kedvenc tantárgyamat: a kémiát és a fizikát.. )
2015. június 23. 19:52
a kémia a legutálatosabb tantárgy számomra a Földön. de most komolyan, ki fogja hasznát venni, aki nem ilyen pályára megy? nyilván az alapműveltséghez szükséges néhány dolog, de az, hogy mi pl a szőlőcukor képlete, az kit érdekel?
a másik a biológia. arról nem tudok mit írni, sokkban vagyok, ha eszembe jutnak a csodás biosz óráim. DE kilencedikben nem lesz, yay
a másik a biológia. arról nem tudok mit írni, sokkban vagyok, ha eszembe jutnak a csodás biosz óráim. DE kilencedikben nem lesz, yay
2015. július 19. 05:49
Rengeteg ősellenség tantárgyam van a matekon át egészen a kémián, tesin keresztül az énekig, de a fizika... Gyerekek, az mindent visz, mint a piros hetes. El vagyok átkozva ezzel a tantárggyal. Az még egy dolog, miszerint a reál tantárgyakhoz szépen szólva & s még cseppet sem túlozva s*gghülye vagyok, végül is no problem, példának okáért a kémiát csupa ötössel vittem végig a 2 év alatt, annak ellenére, hogy tán' még az alapdolgokkal sem vagyok tisztában a tantárgyat illetően... Nem, ez a tantárgy más, ez ""egyesen rühell engem"", az pedig rátesz még egy lapáttal, mi módon a matekra épül az egész. "Tavaly" megsajnált a tanár, megadta a hármast, ellenben ezentúl mi lesz velem?
Már most nem győzöm magam mellé szervezni a reálbeállítottságú padtársakat, biztos, ami biztos legalább félévre bebiztosítandó, a jegyem görbülőképes állapotban legyen.
Már most nem győzöm magam mellé szervezni a reálbeállítottságú padtársakat, biztos, ami biztos legalább félévre bebiztosítandó, a jegyem görbülőképes állapotban legyen.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Elody
2015. július 19. 06:47
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.19. 05:49)
Rengeteg ősellenség tantárgyam van a matekon át egészen a kémián, tesin keresztül az énekig, de a fizika... Gyerekek, az mindent visz, mint a piros hetes. El vagyok átkozva ezzel a tantárggyal. Az még egy dolog, miszerint a reál tantárgyakhoz szépen szólva & s még cseppet sem túlozva s*gghülye vagyok, végül is no problem, példának okáért a kémiát csupa ötössel vittem végig a 2 év alatt, annak ellenére, hogy tán' még az alapdolgokkal sem vagyok tisztában a tantárgyat illetően... Nem, ez a tantárgy más, ez ""egyesen rühell engem"", az pedig rátesz még egy lapáttal, mi módon a matekra épül az egész. "Tavaly" megsajnált a tanár, megadta a hármast, ellenben ezentúl mi lesz velem?
Legeslegjobban a fizikát utálom amiből 3-as 4-es vagyok, de nagyon utálom még a kémiát is meg a matekot, de ezekből is 4-es vagyok.
2015. július 19. 14:46
az összeset egyformán gyűlölöm, függetlenül attól, milyen vagyok benne. de látni kéne engem tornaórán, még a tanár is fogja a fejét.
2015. július 19. 14:56
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline |
Ének. Leginkább annak köszönhető, hogy a drága tanárnő jól megutáltatta velem, köszönöm szépen neki hogy lassan félek bejárni órára Ugyanez van a tesivel. Szóval ezeket a tanár miatt utálom, bah. Na meg a töri, habár abból általában 3as vagyok, szóval elfogadható, lol. Tulajdonképpen az angolon és rajzon kívül egyik tantárgyat sem szeretem igazán.
2015. július 19. 15:14
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
a fizikát mindig is nagyon utáltam, soha nem értettem belőle egy szavat sem, de szerencsére év végén ki tudtam húzni hármasra. egyébként tesiből nagyon borzasztó vagyok. mint egy fadarab kb. most eszembe jutott, hogy a hátrabukfencnél majdnem kitörtem a nyakam
2015. szeptember 28. 23:02
történelem, fizika, irodalom. de főleg a törit szeretem. meg amúgy a matekot is kedveltem régebben, de most a tanár miatt nem merek ilyesmit mondani. :')
2015. szeptember 29. 21:01
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Angol, biológia, földrajz. Ezek még elviselhetőek számomra.
2015. október 05. 10:23
LadyDemetriaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 236954 offline |
föci, rajz, irodalom, angol.
2015. december 31. 15:48
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline |
Kedvenc: angol, biosz, irodalom, történelem és földrajz
Nem szeretem: Hát tulajdonképpen mindegyik tantárgyat szeretem, talán kevésbé a kémiát, de azt is a tanár miatt.
Nem szeretem: Hát tulajdonképpen mindegyik tantárgyat szeretem, talán kevésbé a kémiát, de azt is a tanár miatt.
2015. december 31. 15:55
Nincs különösebb kedvencem, mivel nem szeretem nagyon egyiket se, de a történelem az elmegy. A többit meg nem szeretem
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.