Starity

Melyik tantárgy a kedvenced, melyiket nem szereted?

42 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 27. 17:43 #781
Earth Song
Earth Song

StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 867
Csatolások: 0
Azonosító: 214568
Kedvenc: irodalom ( a szerelmem <3 ), töri, nyelvtan
Utálom: kémia, matek
2015. március 27. 18:08 #782
- törölt felhasználó -    
Angol-német elsősorban, illetve töri amiket szeretek, amivel sosem voltam kibékülve az a fizika. Ettől függetlenül nem teszek különbséget tantárgy-tantárgy között, ugyanúgy tanulom őket, és kész.
2015. március 28. 15:17 #783
Leonetta48
Leonetta48
#ASHTAG

StátuszA szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem szűnik meg SOHA![...]
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 237848
Kedvencem: töri heart.gif
Utálom: német
2015. június 07. 00:17 #784
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
szerintem nem mondok sok újat a matekkal, a tanárt meg a tárgyat magát is rühellem, mert még mindig olyan szinten nem izgat és nem vagyok hajlandó ilyen sz.rságok gyakorlására időt pocsékolni, hogy leírni nem tudnám. meg amúgy sem értem és kész, elképzelni nem tudom, hogy sokaknak ez hogy meg kisujjból, semmi elmélet, kb semmi kapaszkodó, mint pl. fizikánál vagy kémiánál. sokszor már bele is zavarodok a rutinhiányom miatt, elvégre mind a házimat mind a beadandómat mások csinálják így ki is jöttem a gyakorltból :'D de lagalább több időm marad más tárgyara, ami nem megy, azt nem erőltetem és kész...ja és én kéttanos vagyok és németül tanulom a sok szakszóval együtt, nem igazán segítenek a megértésben a binomische formen, subtrachieren meg achsenspiegelung meg ehhez hasonló szavak...

az a baj, hogy jövőre feljebb viszik a kettes átlagot meg érettségizni is kéne belőle ugye (nekem közép szinten - németül) szóval csak össze kéne magam kapni. mindig reménykedek egyébként, hogy megszáll valami és elkezdem érteni - vagy leülök gyakorolni addig, ameddig ki nem jön minden -, de eddig egyik sem következett be rohog.gif a vicc az, hogy a nagypapám egyetemi matektanár volt, de teljesen máshogy vezettek le akkoriban dolgokat meg van, amit nem is tanítottak így sok mindenben nem tudna segíteni, na meg nem is igazán szoktam megkérni...
1 felhasználónak tetszik: IQninja99
2015. június 07. 10:53 #785
IQninja99
IQninja99

Státuszsummer lover
Hozzászólás: 883
Csatolások: 50
Azonosító: 200354
Matek..Egész általánosban értettem, csak lusta voltam, most viszont már egyáltalán nem is értem.. rohog.gif Tényleg, fogalmam sincs hogy miről tanulunk, de az a baj, hogy teljesen hidegen is hagy. A másik a föci. Én spanyolul tanulom, és a f.szom kivan a közös együttműködéstől, a túlzott fakitermeléstől, meg a tengerrengésektől..Kemény magolás, ami nekem nem megy.
(Nyelvi előkészítő miatt csak 5 tantárgyam van, ezért nem tudok olyan sok mindent utálni, de már előre repesek az örömtől, hogy jövőre megint tanulhatom a két kedvenc tantárgyamat: a kémiát és a fizikát.. rohog.gif )
2015. június 23. 19:52 #786
- törölt felhasználó -    
a kémia a legutálatosabb tantárgy számomra a Földön. de most komolyan, ki fogja hasznát venni, aki nem ilyen pályára megy? nyilván az alapműveltséghez szükséges néhány dolog, de az, hogy mi pl a szőlőcukor képlete, az kit érdekel?

a másik a biológia. arról nem tudok mit írni, sokkban vagyok, ha eszembe jutnak a csodás biosz óráim. DE kilencedikben nem lesz, yay
2015. július 19. 05:49 #787
- törölt felhasználó -    
Rengeteg ősellenség tantárgyam van a matekon át egészen a kémián, tesin keresztül az énekig, de a fizika... Gyerekek, az mindent visz, mint a piros hetes. El vagyok átkozva ezzel a tantárggyal. Az még egy dolog, miszerint a reál tantárgyakhoz szépen szólva & s még cseppet sem túlozva s*gghülye vagyok, végül is no problem, példának okáért a kémiát csupa ötössel vittem végig a 2 év alatt, annak ellenére, hogy tán' még az alapdolgokkal sem vagyok tisztában a tantárgyat illetően... Nem, ez a tantárgy más, ez ""egyesen rühell engem"", az pedig rátesz még egy lapáttal, mi módon a matekra épül az egész. "Tavaly" megsajnált a tanár, megadta a hármast, ellenben ezentúl mi lesz velem?
Már most nem győzöm magam mellé szervezni a reálbeállítottságú padtársakat, biztos, ami biztos legalább félévre bebiztosítandó, a jegyem görbülőképes állapotban legyen. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Elody
2015. július 19. 06:47 #788
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.19. 05:49)
Rengeteg ősellenség tantárgyam van a matekon át egészen a kémián, tesin keresztül az énekig, de a fizika... Gyerekek, az mindent visz, mint a piros hetes. El vagyok átkozva ezzel a tantárggyal. Az még egy dolog, miszerint a reál tantárgyakhoz szépen szólva & s még cseppet sem túlozva s*gghülye vagyok, végül is no problem, példának okáért a kémiát  csupa ötössel vittem végig a 2 év alatt, annak ellenére, hogy tán' még az alapdolgokkal sem vagyok tisztában a tantárgyat illetően... Nem, ez a tantárgy más, ez ""egyesen rühell engem"", az pedig rátesz még egy lapáttal, mi módon a matekra épül az egész. "Tavaly" megsajnált a tanár, megadta a hármast, ellenben ezentúl mi lesz velem?
Már most nem győzöm magam mellé szervezni a reálbeállítottságú padtársakat, biztos, ami biztos legalább félévre bebiztosítandó, a jegyem görbülőképes állapotban legyen. 110.gif

Legeslegjobban a fizikát utálom amiből 3-as 4-es vagyok, de nagyon utálom még a kémiát is meg a matekot, de ezekből is 4-es vagyok. biggrin.gif smileeee.gif wink.gif
smileeee.gif
2015. július 19. 14:46 #789
- törölt felhasználó -    
az összeset egyformán gyűlölöm, függetlenül attól, milyen vagyok benne. biggrin.gif de látni kéne engem tornaórán, még a tanár is fogja a fejét.
2015. július 19. 14:54 #790
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Igazából eddig mindenből 5-ös voltam, de a legjobban a fizikát utálom!
2015. július 19. 14:56 #791
Clariity
Clariity
visszatérő vendég

Státuszfake it 'til you make it
Hozzászólás: 345
Csatolások: 5
Azonosító: 213009
Ének. Leginkább annak köszönhető, hogy a drága tanárnő jól megutáltatta velem, köszönöm szépen neki hogy lassan félek bejárni órára blink.gif Ugyanez van a tesivel. Szóval ezeket a tanár miatt utálom, bah. Na meg a töri, habár abból általában 3as vagyok, szóval elfogadható, lol. Tulajdonképpen az angolon és rajzon kívül egyik tantárgyat sem szeretem igazán.
2015. július 19. 15:14 #792
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
a fizikát mindig is nagyon utáltam, soha nem értettem belőle egy szavat sem, de szerencsére év végén ki tudtam húzni hármasra. egyébként tesiből nagyon borzasztó vagyok. mint egy fadarab kb. mellow.gif most eszembe jutott, hogy a hátrabukfencnél majdnem kitörtem a nyakam beer.gif
2015. szeptember 28. 23:02 #793
- törölt felhasználó -    
történelem, fizika, irodalom. de főleg a törit szeretem. meg amúgy a matekot is kedveltem régebben, de most a tanár miatt nem merek ilyesmit mondani. :')
2015. szeptember 29. 19:53 #794
- törölt felhasználó -    
Angol, történelem, irodalom és német smileeee.gif
2015. szeptember 29. 21:01 #795
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Angol, biológia, földrajz. laugh.gif Ezek még elviselhetőek számomra.
2015. október 05. 10:23 #796
LadyDemetria
LadyDemetria
új tag

Státusz1napon 1 emberrel tudok kedves lenni. És ez a nap nem a te napod.
Hozzászólás: 45
Azonosító: 236954
föci, rajz, irodalom, angol.
2015. december 30. 17:25 #797
- törölt felhasználó -    
Irodalom, informatika, történelem és angol dry.gif blush.gif
2015. december 31. 15:48 #798
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
Kedvenc: angol, biosz, irodalom, történelem és földrajz
Nem szeretem: Hát tulajdonképpen mindegyik tantárgyat szeretem, talán kevésbé a kémiát, de azt is a tanár miatt.
2015. december 31. 15:55 #799
- törölt felhasználó -    
Nincs különösebb kedvencem, mivel nem szeretem nagyon egyiket se, de a történelem az elmegy. A többit meg nem szeretem smileeee.gif
2015. december 31. 19:17 #800
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Nincs konkrét,de inkább a humán tárgyakat szeretem meg a tesit,rajzot,a reál tárgyakat pedig utálom.
42 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!