Végre:D
Jaj de vártam már hogy elkezdjék újra adni
Visszatér a Dr. Csont
2010. augusztus 27. 14:32
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Végre új részek..
:D:D
2010. augusztus 27. 15:04
Na, végre. Jön valami értelmes sorozat is. Egyedül azt sajnáltam, hogy anno azért vették le, hogy műsorra tűzhessék a Győzike showt.
2010. augusztus 28. 23:48
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Tök jó, hogy megint lesz. Mondjuk én azt sem értettem, hogy miért kellett abbahagyniuk. Arra meg kíváncsi leszek, hogy most meddig fogják játszani.
2010. szeptember 21. 11:43
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én tegnap láttam életemben először ezt a sorozatot. Leszögezném, hogy csak azért ültem le megnézni, mert az előzetesben láttam, hogy Londonban forgatták. Szóval. Ez a sorozat mindig ennyire bugyuta, vagy csak nekem volt szerencsém kifogni pont ezt a részt?
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. szeptember 21. 13:04
|
|
dominoizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.09. Hozzászólás: 229 Csatolások: 1818 Azonosító: 82896 offline
|
@ Sally Sparrow
ez az angliás rész elég gagyira sikeredett, és van még pár rész ami nézhetetlen. de többnyire azért elég ütősek a részek. és ezt én mondom, a nagy Bones-fan.
ez az angliás rész elég gagyira sikeredett, és van még pár rész ami nézhetetlen. de többnyire azért elég ütősek a részek. és ezt én mondom, a nagy Bones-fan.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.