Idézetek
2012. március 28. 21:22
"Ne örülj meg ha egy lány sokat törődik veled, akkor agódj ha már nem teszi"
2012. március 29. 16:56
"A világ botrány, de holnap mégis élni kell."
"Hol vannak a közös álmok, a barátok, és a régi nyár? Behunyom szemem, ott leszek talán, ahol együtt vártok rám. Ma is elhiszem, hogy visszavár újra az a régi nyár."
"De félig él, az aki nem mer."
"Éj lettem, csend a hangom, a napot akartam, s elégett minden. Éj lettem, álom, árnyék, csak te ragyogsz még, gyönyörű kincsem."
és még sok.
"Hol vannak a közös álmok, a barátok, és a régi nyár? Behunyom szemem, ott leszek talán, ahol együtt vártok rám. Ma is elhiszem, hogy visszavár újra az a régi nyár."
"De félig él, az aki nem mer."
"Éj lettem, csend a hangom, a napot akartam, s elégett minden. Éj lettem, álom, árnyék, csak te ragyogsz még, gyönyörű kincsem."
és még sok.
2012. március 29. 17:44
Idézet
A gonoszság csak pillanatnyi fellobbanás, de nyomában kiégett porhüvelyt hagy.
2012. március 29. 17:44
Tudod mi a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz? Az, hogy bármennyire is hangoztatod, hogy igaz szerelemre vágysz, a lelked legmélyén igazából rettegsz tőle. A boldogság vonz téged, de csak a képzeletedben, mert csak ott mered igazán megélni. Egyre-másra gyűröd magadba a szerelmes regényeket és filmeket, de sosem mered annyira elengedni, kitárni magad, hogy megélhesd a szerelmet.
2012. március 29. 17:45
‘Egy kis pillangót kergetek, mióta csak élek és soha nem figyelek, mikor hova lépek. Ő pedig csak csendben messze elrepül, s néha-néha a távolban újra előkerül. Tudom, úgyse lesz az enyém, én mégis szaladok, de az évek során egyre lassabban haladok, a körülvevő emberek csak néznek rám bután, pedig én csak futok.. futok az álmaim után!’
2012. március 30. 16:07
"Ha tényleg az határoz meg, ahogy öltözöl, akkor takarj el mindent, amit akarsz. Néhány szerencsés hölgy nem ronthat el semmit. Tökéletesen néznek ki és a kiegészítők is passzolnak. A legtöbb lány megunja, ha mindig ugyanaz a látvány tárul a szemük elé. És bármit megtennének azért, hogy megszerezzék a dögös, új darabokat. És aztán ott vannak azok, akiknek nincs egyedi ízlésük: a divat tolvajai. Akik még a hátadról is lelopnák a pólót. És ne feledjétek: a látszat néha csal. De bármit is viselj, öltözz úgy, hogy tarolj!"
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2012. március 30. 20:19
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Az alkohol megöli az agysejteket. Azok a leggyengébb agysejtek, amiket megöl az alkohol. Ha a gyenge agysejtek elpusztulnak, csak az erős, okos agysejtek maradnak.
Következtetés: Minél többet iszom, annál intelligensebb leszek! ^^..
A legtöbb ember arra használja fel élete első felét, hogy a másodikat nyomorúságossá tegye.
Következtetés: Minél többet iszom, annál intelligensebb leszek! ^^..
A legtöbb ember arra használja fel élete első felét, hogy a másodikat nyomorúságossá tegye.
2012. március 30. 22:49
|
|
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 159 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline
|
~ nem vagyok féltékeny csak tisztába vagyok azzal , hogy anno mi is barátokként kezdtük.. *
2012. március 30. 22:49
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 159 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline
|
~ lassan már nem merek boldog lenni, mert eddig akárhányszor boldognak éreztem magam, mindig történt valami rossz..
2012. március 30. 22:52
|
|
|
Csak két alkalommal akarok veled lenni: MOST és ÖRÖKKÉ! ♥
2012. március 31. 08:27
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
A legmeghatóbb dolog, amit egy legjobb barát mondhat: amikor meghalok ne gyere közel a testemhez, azért mert a kezem már nem lesz képes letörölni a könnyeidet..
2012. március 31. 08:57
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Ezelőtt bús szívem hervadni indúla,
Titkos óhajtással gyakorta jajdúla;
De mihelyt láttalak, csuda, mint újúla,
Minden akkori búm örömre fordúla.
Titkos óhajtással gyakorta jajdúla;
De mihelyt láttalak, csuda, mint újúla,
Minden akkori búm örömre fordúla.
2012. március 31. 08:57
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
A kacagás az a nap, amely elkergeti az ember arcáról a télies borulást.
2012. március 31. 08:58
|
|
arianagrande26lalisa. |
|
Semmi sem hoz az embernek nagyobb örömöt, mint az a tudat, hogy valamiben kiválóbb a másiknál.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.