Idézetek
2012. április 23. 14:29
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Az ember legérzékenyebb szerve a szív. Egy szótól képes összetörni. Egy pillantástól megremegni, egy érintéstől megállni.
Egy sóhajtástól újra verni.
Egy sóhajtástól újra verni.
2012. április 23. 14:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Nem vagyok egyszerű! Csalódtam már olyan emberben, akiben teljesen megbiztam! Nevettem már a könnyeken és könnyeztem a saját nevetésemen! Ütöttek, álltam.. rúgtak tovább tűrtem és nem ejtett rajtam sebet egyetlen pofon sem! Kitéptem a szivem, és oda adtam annak aki nem érdemelte meg! Máskor olyan elől zártam el azt, aki mindent megtenne értem! Megtanúltam megbocsájtani a megbocsájthatatlant és elfelejtettem amit más soha nem lenne képes! Segitettem a legrosszabb ellenségemen, de rajtam nem segitett senki! Tanultam, és megbuktam.. felálltam aztán újra földre rogytam! Éltem az életem, máskor temettem a lényem! Mégis itt vagyok! Készen arra, hogy megmutassam.. az élet lehet bármily kemény, igen is érdemes végigcsinálni!
1 felhasználónak tetszik:
dora94
2012. április 23. 14:32
|
|
|
Kell lennie egy barátnak aki észreveszi, ha egy könnycsepp ül a szemedben.Aki nem fél ott hagyni, mert tudja, ha szükséged van rá, úgyis hívod. Kell egy barát, aki azt mondja: Figyu, most nincs minden rendben, de én tudom,hogy erős vagy és túl teszed magad rajta. Most egy roncs vagy és nem akarlak így látni. Először tedd helyre magadban a dolgokat és aztán hívj, ha úgy érzed. És tudnod kell, én midig szeretlek és bízom benned!♥
2012. április 23. 14:35
|
|
|
Lehet , hogy szebb vagy mint én .
Lehet , hogy bölcsebb vagy mint én .
Lehet ,hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden , de hé szerinted engem ez hol érdekel!?
Lehet , hogy bölcsebb vagy mint én .
Lehet ,hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden , de hé szerinted engem ez hol érdekel!?
2012. április 23. 14:50
|
|
|
Oroszlán: Csináljunk bulit!
Béka: Juhúúúú, lesz buliii!
Krokodil: Hozok kaját!
Béka: Jeee, lesz kaja is!!!
Oroszlán: Én hozok piát!
Béka: Jeee, Kaja, Pia!!
Krokodil: Akkor én hozok csajokat is!
Béka: Kaja, Pia, Csajok!!!
Oroszlán: És ezt az idegesítő zöldet meg otthon hagyjuk.
Béka: Nem jön a krokodil, jee! :'D
Béka: Juhúúúú, lesz buliii!
Krokodil: Hozok kaját!
Béka: Jeee, lesz kaja is!!!
Oroszlán: Én hozok piát!
Béka: Jeee, Kaja, Pia!!
Krokodil: Akkor én hozok csajokat is!
Béka: Kaja, Pia, Csajok!!!
Oroszlán: És ezt az idegesítő zöldet meg otthon hagyjuk.
Béka: Nem jön a krokodil, jee! :'D
1 felhasználónak tetszik:
Amy4
2012. április 23. 14:51
|
|
|
"Egy kicsi szív, mely mától magányosan dobog,Egy kicsi kéz,melyet többé fogni, nem fogod,Sok kicsi könny, mi végig folyik arcomon,Sok kicsi dolog, mit elfeledni soha nem fogok,
Mert egy szívnek darabja a tied, mit tőled senki el ne vehet.."
Mert egy szívnek darabja a tied, mit tőled senki el ne vehet.."
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.