Idézetek
2012. június 19. 22:36
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Emlékül hogy emlékezz, mikor már csak emlék lesz.
2012. június 20. 08:04
Nem vagyok őrült, csak az én valóságom más, mint a tiéd.
2012. június 20. 09:45
A szerelem olyan, mint a víz. Beleeshetsz, akár bele is fulladhatsz.. mégsem tudsz élni nélküle.
2012. június 20. 09:47
A szüleim azt mondták, hogy nézzek kevesebb filmet és olvassak többet. Így hát bekapcsoltam a feliratozást.
2012. június 20. 09:53
"Mert a barátság nappal láthatatlan, éjjel ragyog csak, mint a fénybogár."
2012. június 20. 09:55
„Most már megértem a falusi barátságokat. Hosszú évtizedeken keresztül tartottak, holott a barátoknak nem volt semmi
fontos mondanivalójuk egymásnak. Ne is legyen! A fontos dolgokat tartogassuk az idegenek számára, akik úgysem értenek
meg bennünket.”
fontos mondanivalójuk egymásnak. Ne is legyen! A fontos dolgokat tartogassuk az idegenek számára, akik úgysem értenek
meg bennünket.”
2012. június 20. 09:55
"Ha már tombolnék a dühtől inkább sírok... mert elhagyott egy jóbarát!"
2012. június 20. 09:56
"Az idő, amit a rózsádra vesztegettél:
az teszi olyan fontossá a rózsádat.
Ha valaki szeret egy virágot,
amely csak egyetlen példányban
létezik a csillag milliókon:
ez épp elég neki, hogy boldog legyen..."
az teszi olyan fontossá a rózsádat.
Ha valaki szeret egy virágot,
amely csak egyetlen példányban
létezik a csillag milliókon:
ez épp elég neki, hogy boldog legyen..."
2012. június 20. 09:58
,,Engedd közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet!”
"A barátság egy aranykötél, amely ha elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad!"
"A barátság egy aranykötél, amely ha elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad!"
2012. június 20. 10:00
"A barátaidhoz légy jó, de az ellenségeidhez még jobb!"
"Ki minek gondol, az vagyok annak... Mért gondolsz különc rokontalannak? Jelet látsz gyűlni a homlokomra: te vagy magad ki e jelet vonja s vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik, mert fénye-árnya terád sugárzik. Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról: rajtam látsz törvényt saját magadról. Okosnak nézel? hát bízd magad rám. Bolondnak nézel? csörög a sapkám. Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz; ha oroszlánnak, nem menekülhetsz. Szemem tavában magadat látod: mint tükröd, vagyok leghűbb barátod."
"Ki minek gondol, az vagyok annak... Mért gondolsz különc rokontalannak? Jelet látsz gyűlni a homlokomra: te vagy magad ki e jelet vonja s vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik, mert fénye-árnya terád sugárzik. Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról: rajtam látsz törvényt saját magadról. Okosnak nézel? hát bízd magad rám. Bolondnak nézel? csörög a sapkám. Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz; ha oroszlánnak, nem menekülhetsz. Szemem tavában magadat látod: mint tükröd, vagyok leghűbb barátod."
2012. június 20. 10:01
"Tévedni emberi dolog, megbocsátani isteni."
"Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak, egyszerűen csak szeress és fontos leszel!"
"Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak, egyszerűen csak szeress és fontos leszel!"
2012. június 20. 10:20
"Ne légy sas, az túl magasra száll. Légy inkább galamb, szállj alacsonyan, és szarj mindenre."
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
2012. június 20. 11:41
"Nem csak a szerelemben, de a barátságban is létszükséges az érzelemnyílvánítás, még akkor is ,ha teljesen nyilvánvaló:
a felek rajonganak egymásért."
"Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem!"
a felek rajonganak egymásért."
"Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem!"
2012. június 20. 11:43
"A barátság öröme, azt jelenti, hogy valaki rádbízott egy titkot."
"Egy jó horgász mindent megtesz, hogy horgára olyan csalit tegyen, amit szeret a hal. Ez nem rossz tipp azok számára sem,
akik sikeresek akarnak lenni az emberi kapcsolataikban!"
"Ha "ismerősöket" akarsz, légy gazdag, ha barátokat akarsz, légy barát!"
"Egy jó horgász mindent megtesz, hogy horgára olyan csalit tegyen, amit szeret a hal. Ez nem rossz tipp azok számára sem,
akik sikeresek akarnak lenni az emberi kapcsolataikban!"
"Ha "ismerősöket" akarsz, légy gazdag, ha barátokat akarsz, légy barát!"
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

1 felhasználónak tetszik: