I LOVE FABREGAS <3333
Torres és Fàbregas is kell nekünk
2010. szeptember 02. 17:34
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
Nah de jo utnozzak a Realt. Meg veszik a legjobbakat es vegul kiesnek a Bajnokok ligajabbol. Es olyan csapt nyeri meg akit nem is tartanak eselyesnek.
2010. szeptember 24. 14:23
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Idézet (zsuuu @ 2010.09.05. 12:26)
nem ertem mert nem szalnak be a Barselonaba ... Nagyon jol jatszanak egyut a spanyolokkal s minden..Sokkal jobb lenne
Ez nem csak rajtuk múlik...
2010. szeptember 24. 14:24
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Idézet (CrazyAngel @ 2010.09.02. 17:34)
Nah de jo utnozzak a Realt. Meg veszik a legjobbakat es vegul kiesnek a Bajnokok ligajabbol. Es olyan csapt nyeri meg akit nem is tartanak eselyesnek.
Már bocs, de minden csapat arra törekszik, hogy leigazolja a legjobbakat, és minden címet besöpörjön.Az már más tészta, hogy megtehetik-e...
2010. szeptember 24. 14:26
|
|
Evievisszatérő vendég |
|
Idézet (ancsa13 @ 2010.08.31. 12:50)
Én inkább annak örülnék, ha a Real Madridba igazolnának 
Ez teljességgel lehetetlen.Cesc amiatt nem igazolna oda, mert saját nevelésű Barca játékos, Torres pedig az Atléticós múltja miatt nem menne oda.
2010. október 16. 14:32
|
sancesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 136516 offline
|
A Barca nagy része spanyol, szerintem felesleges még Fabregas és Torres is oda. Már így is rengeteg jó csatáruk és középpályásuk van. És amilyen klasszisok vannak a Barcában, nem érdemlik meg, hogy a kispadon üljenek.
2010. október 31. 13:27
|
|
Milavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 144 Csatolások: 17 Azonosító: 124748 offline
|
teljesen egyetértek liltoriával.
D Torres ahhw.imádom.
de nem tudom,hogy lesz-e ebből valami,mert Torres nagyon jűséges típus és nem biztos,hogy a közeljövőben megválna a Liverpooltól.Viszont az biztos,hogy nagyon jót tenne neki a változás,szegénynek mostanában alig van önbizalma a sérülései miatt és mert ezek miatt nem tud gólt rúgni.Ezenkívül Villával és Messivel nagyon jóba lennének,könnyen megértenék egymást!
de nem tudom,hogy lesz-e ebből valami,mert Torres nagyon jűséges típus és nem biztos,hogy a közeljövőben megválna a Liverpooltól.Viszont az biztos,hogy nagyon jót tenne neki a változás,szegénynek mostanában alig van önbizalma a sérülései miatt és mert ezek miatt nem tud gólt rúgni.Ezenkívül Villával és Messivel nagyon jóba lennének,könnyen megértenék egymást!
2010. október 31. 13:30
Idézet (Mila @ 2010.10.31. 13:27)
teljesen egyetértek liltoriával.
D Torres ahhw.imádom.
Valójában Torres mostanában már nem nagyon érzi jól magát a Poolban mivel mindenki tőle (és Gerrardtól) várja el, hogy gólt rúgjon (-janak) és nyerje (-ék) meg a Poolnak a meccset.
Szerintem Fernandonak ebből már kicsit elege van. Szívesen elmenne ő is egy olyan csapatba mint a Barcelona, ahol Villával tényleg jól kijönnének, de sajnos a Barcelonánál akkor valakit ki kellene túrnia, aki szintén nagyon jó.
2010. november 29. 21:54
Bárcsak. Bárcsak átigazolna Torres a Barcelonához. Egy álom válni valóra. :$
2012. december 30. 13:53
boianbaby:Hát már Fabregas a csapatnál van, de a Barca még semmivel sem lett jobb!-.-
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: