A duciság ma már nem ciki
2010. október 06. 18:33
lehet,hogy nem vékony.de aranyos. és nem a súlyt kell nézni hanem a tulajdonságait.énse kövér se vékony nem vagyok a 2 közt.de szerintem akkor se a súly a lényeg,hanem hogy milyen ember az aki olyan amilyen. ^^ látjátok,Demi se szégyelli a testvérét.Miért kéne?természetes,hogy van ilyen fajta és van olyan fajta ember.Valaki sokat eszik valaki meg ezt örökölte,erről nem tehet senki.
2010. december 27. 19:44
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline |
nagyon jó testvére van
nagyon szerencsés
nagyon szerencsés
2011. január 16. 15:29
sztem dylan nem dagadt egy picit sem:OOcsak cole túl sovány:OOOxDDDDdemi huga meg fogyhatna de sztem nem csak az a lényeg hány kilo hanem hogy mennyire szereti a testvérét:DDDD
2011. január 16. 15:31
Nikaaa irta:De ha már a Sprouse ikrekről szó esett,akkor szerintem Dylan sokkal aranyosabb,főleg amikor néztem a Suite Life Of Zack & Cody 3. évadát!Ott sokkal aranyosabb,mint Cole érdemes megnézni
sztem is :DDDteljesen igazad van cole túúl sovány dylan meg tökéletes:DDD
sztem is :DDDteljesen igazad van cole túúl sovány dylan meg tökéletes:DDD
2011. március 01. 16:37
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
rockqueen rockqueen
Angus T. Jones hiába duci, szerintem tök jól áll neki, és most hogy idősödik egyre jobban néz ki. Dylan Sprouse is helyes, de azért az öccsét jobban szeretem.
igazat adok neked. énis inkább Cole fan vagyok,de Dylan meg 3ik évadba.. húúú ♥
Angus T. Jones hiába duci, szerintem tök jól áll neki, és most hogy idősödik egyre jobban néz ki. Dylan Sprouse is helyes, de azért az öccsét jobban szeretem.
igazat adok neked. énis inkább Cole fan vagyok,de Dylan meg 3ik évadba.. húúú ♥
2011. március 28. 09:11
De felismerem Demi tesojat es aranyos mert duci kicsit de amugy a szulettet felesegekben van
2011. május 27. 19:00
jó,de azért madison már túl van a duciságon,amúgy én nem ítélem el a duci vagy már kövér embereket,mert valakinek jól is áll,mert aranyosabban néznek ki,am...meg a nagyobb lányoknál szerintem előnyösebb is ha van valakin pár kiló fölösleg,mert legalább nincsen kint a medencecsontjuk,ez az én véleményem!!
2011. május 27. 19:01
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Először én sme hittem el, hogy testvérek.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni