Emma Watson leszólta a Twilightot
2010. szeptember 06. 12:43
Jól megmondtam Emma
Márcsak az a kérdés hogy a HP és a Twilight közös filmstúdiója mennyire fogja tolerálni a dolgot. Őszinteség ide vagy oda, jól tette hogy megmondta az igazságot
Márcsak az a kérdés hogy a HP és a Twilight közös filmstúdiója mennyire fogja tolerálni a dolgot. Őszinteség ide vagy oda, jól tette hogy megmondta az igazságot
2010. szeptember 06. 13:37
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Ha valaki egy kicsit kulturált az tudja és érzi h a twilight könyvben nyomába sem érhet a harry potternek... filmben mindkettő sz*r... aki, ha filmeket nézzük a twilight malmára hajtja a vizet, az nem más mint Jackson Rathbone XDXD (mármint ami engem illet)
2010. szeptember 06. 14:01
igaza van
Pedig jobban szeretem a twilight-ot de igaza van amit edwanr és bella csinálnak az néha durva...
Pedig jobban szeretem a twilight-ot de igaza van amit edwanr és bella csinálnak az néha durva...
2010. szeptember 06. 14:04
|
|
Dóryy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 133622 offline
|
és nem naon vágom, h a twilight neki mé közönséges..... ez egy nagy baromág!!! ha nem tetszik neki, sztem akkor sem kell lefikázni!!!szerintetek neki jólesne, ha leszólná akárki a HP-T?hát tuti nem , szaal ez szemétség volt tőle!
2010. szeptember 06. 14:05
|
|
MM Csajsziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 132012 offline
|
szerintem a Twilight sokkal jobb mint a Harry Poter
2010. szeptember 06. 14:09
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
szerintem is sokkal jobb a Twilight!!(LLLL)
2010. szeptember 06. 14:10
Idézet (Dóryy96 @ 2010.09.06. 14:04)
és nem naon vágom, h a twilight neki mé közönséges.. ez egy nagy baromág!!! ha nem tetszik neki, sztem akkor sem kell lefikázni!!!szerintetek neki jólesne, ha leszólná akárki a HP-T?hát tuti nem , szaal ez szemétség volt tőle!
Nekem úgy jött le hogy nem kifejezetten a történettel van baja, hanem ahogyan ráerőltetik az emberre, mert az tényleg szánalmas.
2010. szeptember 06. 14:30
|
|
hagi07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 126614 offline
|
Én mind2t birom, de inkább Harry, mint Edward...
Egyébként igaza van!! Amúgy a twilightben aztnem értem, hogy most miért szól minden robertről meg taylorról?? Ők is csak emberek... A HPből nem csináltak ekkora fesztivált... Pedig a HP film is van ilyen jó, sőt jobb is. Szerintem a HP sokkal színvonalasabb mint a twilight, de én ennek ellére is birom.
2010. szeptember 06. 14:45
nem mindegy? kinek a pap, kinek a papné. A két film két különböző kategória, szóval az egyikben van, ami a másikban nincs. Emma ♥
2010. szeptember 06. 14:53
Egyetértek vele, a legteljesebb mértékben. Mintha a twilight cast pasijai le lennének szerződve arra, hogy minden 10 percben levegyék a pólójukat, hogy aztán a kiscsajok csorgassák rá a nyálukat. Sőt, ez a korosztály (engem kivéve) sajnos még vevő a sok nyálas és felesleges klisére, amit már ezerszer hallottam.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.