Ott a pont
Emma Watson leszólta a Twilightot
2010. szeptember 06. 15:04
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
@Dancsy: Egyetértek vele, a legteljesebb mértékben. Mintha a twilight cast pasijai le lennének szerződve arra, hogy minden 10 percben levegyék a pólójukat, hogy aztán a kiscsajok csorgassák rá a nyálukat. Sőt, ez a korosztály (engem kivéve) sajnos még vevő a sok nyálas és felesleges klisére, amit már ezerszer hallottam.
Ott a pont
Ott a pont
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. szeptember 06. 15:21
Hát végül is megmondta a véleményét.Én nem haragszok rá,örülök,hogy nem olyan kis szerény,mint a filmekben.Nekem ezzel nincs semmi gondom,rajta kívül még biztos sokan nem szeretik a Twilight-ot,csak elmondta a véleményét.
2010. szeptember 06. 15:34
hát nem szereti annyira a twilight-et, én is így vok vele. és am abban is igaza van h már kicsit sok a twiligthbwn a sxexi rész na meg az érzelgős.... de ez csak az én véleményem, ettől még sokan szeretik
2010. szeptember 06. 15:34
hát nem szereti annyira a twilight-et, én is így vok vele. és am abban is igaza van h már kicsit sok a twiligthbwn a sxexi rész na meg az érzelgős.... de ez csak az én véleményem, ettől még sokan szeretik
2010. szeptember 06. 15:38
hülye ribi a twilight ban nincs is prosti szerintem inkább magára gondolt
2010. szeptember 06. 15:39
ja és Lucy Chan a tdvben is vannak olyanak ugyhogy te ne szolj
2010. szeptember 06. 15:47
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
ajjaj..
botrányveszély..
Én is egyetértek vele. A twilight-ba túl sok szexista dolgot beleraktak, a fele film erre épül.
Én amúgy szeretem a twilight-ot,de ebből a szempontból nem tökéletes.
2010. szeptember 06. 15:51
Idézet (Lucy-chan @ 2010.09.06. 15:04)
@Dancsy: Egyetértek vele, a legteljesebb mértékben. Mintha a twilight cast pasijai le lennének szerződve arra, hogy minden 10 percben levegyék a pólójukat, hogy aztán a kiscsajok csorgassák rá a nyálukat. Sőt, ez a korosztály (engem kivéve) sajnos még vevő a sok nyálas és felesleges klisére, amit már ezerszer hallottam.
Ott a pont
Ott a pont
Két pont
2010. szeptember 06. 16:01
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
egyet értek Emmával, én inkább HP-t nézek mint a máskakat...nem csípem azokat a filmeket, melyekben vámíprok vannak, nem értem, hogy jutottak el odáig, hogy olyan filmeket csináljanak melyeknek a valóság lapjuk semmi. Nem tudom a vámpírokról miért kell egyáltalán filmet rendezni, hülyeségnek és unalmasnak tartom az egészet
2010. szeptember 06. 16:06
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Mindig is imádtam Emmát!! De ezek után meg pláne!! Keblemre ölelném!!
2010. szeptember 06. 16:11
|
|
csenii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.03. Hozzászólás: 504 Csatolások: 43 Azonosító: 134262 offline
|
mert a varázspálcával varázsló kiszsenik filmje jobb,mint a szexi vámpírok és vérfarkasok sztorija,akik beleszeretnek a lányba..hehhh.am a twilight pont hogy nem szexet árul,max csak az utolsó részben,de azt még ő sem láthatta,és mivel 12 karikával kell vetíteniük,ezért annyira nem lesznek durvák.bár sztem nem kéne leszólnia a twilightot,mert a HP gyikfing ehhez a filmhez képest..
2010. szeptember 06. 16:19
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
kinek ez kinek az... ez a film akkoris egy nagy kamu, béna sztárokkal együtt(Y)
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.