Kolosi Péter cáfolta Mester Tamás megjegyzését, miszerint a rivális műsor részben annak köszönheti sikerét, hogy a zsűri tagjai előre megírt szerepeket játszanak. Kolosi szerint ez lehetetlenség, hiszen befutott zenészekről van szó, akiknek nem lehet csak úgy előírni, hogy hogyan viselkedjenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
X-Faktor: Kolosi Péter kiállt a műsor mellett
2010. szeptember 07. 20:40
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. szeptember 07. 20:49
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Pénzért azt mondanak, amit megírtak nekik...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. szeptember 07. 20:51
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Simon a best Ferónál sokkal jobb
2010. szeptember 07. 21:13
A megasztárt egyáltalán nem szeretem.. Túl más, mint amiket megszoktam.. Az X-faktorban töbet lehet nevetni, meg az igazi tehetségek is itt születnek. Másik, ez nem egy hazai fáradeszű ember találmánya, hanem tényleg megvették..
2010. szeptember 07. 21:21
mandullaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.01. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 128641 offline |
szerintem azért pampognak a megasztárosok mert, kevesebb a néző.
mivel sikeresen egyidőbe rakták mind a kettőt, ezen szerintem nem kéne meglepődni.
X-faktor új és kicsit más mint a Megasztár.
ezért többen nézik. ezért sikeresebb.
De annak nem tudom mi értelme van, hogy össze-vissza szidjuk a másikat.
Most nem?
ennek az a lényege (elvileg) hogy fiatalok, idösebbek lehetöséget kapjanak arra hogy felfedezzék öket, vagy csak leégessék magukat. (persze, ugysem erről szól az egész)
ha más időpontba raknák a Megasztárt, vagy az X-faktort (mert mindegy melyiket csak mozdítsák el) akkor mindenki boldog lenne, mert ugyan úgy néznék mindd a kettőt.
Mellesleg attól még hogy valami MAGYAR attól még nem szar. üzenem az elöttem lévőnek. (ja és mellesleg az is csak kopintás)
mivel sikeresen egyidőbe rakták mind a kettőt, ezen szerintem nem kéne meglepődni.
X-faktor új és kicsit más mint a Megasztár.
ezért többen nézik. ezért sikeresebb.
De annak nem tudom mi értelme van, hogy össze-vissza szidjuk a másikat.
Most nem?
ennek az a lényege (elvileg) hogy fiatalok, idösebbek lehetöséget kapjanak arra hogy felfedezzék öket, vagy csak leégessék magukat. (persze, ugysem erről szól az egész)
ha más időpontba raknák a Megasztárt, vagy az X-faktort (mert mindegy melyiket csak mozdítsák el) akkor mindenki boldog lenne, mert ugyan úgy néznék mindd a kettőt.
Mellesleg attól még hogy valami MAGYAR attól még nem szar. üzenem az elöttem lévőnek. (ja és mellesleg az is csak kopintás)
2010. szeptember 07. 21:27
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline |
arról annyit h keresztesi ildikót szerintem kevesen ismerik, pl. anyukám még nem is hallott róla pedig ő ismeri ezeket, nagy feró..no comment..malekról életembe nem hallottam...egyedül gesztesi akit a jetzz mag azból ismerek
2010. szeptember 08. 00:34
Az X-faktoron még kevésbé látszik, de az is meg van írva
2010. szeptember 08. 09:33
moominvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.11. Hozzászólás: 192 Csatolások: 409 Azonosító: 122462 offline |
Egyre megy mind a kettő....mindegyik ugyanabból indul ...van egy rakat hülye aki szerepelni akar, és néhány tehetséges ember aki meg akarja mutatni mit tud.Azt pedig végkép nem lehet megmondani honnan kerülnek ki jobb előadók.Sok minden múlik a szerencsén, sőt....
2010. szeptember 08. 09:42
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2010.09.07. 20:57)
Nem tök mindegy? Ha meg van írva nekik, ha nem - működik az amit a tv2-n csak erőltetnek.
A TV2 egy kudarc amióta csak megkezdte az adását.
A TV2 egy kudarc amióta csak megkezdte az adását.
Így van!!
2010. szeptember 08. 09:44
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
És az X Faktorra voksolok.
2010. szeptember 08. 09:49
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Nekem alapvetően sokkal szimpatikusabb az X-faktor zsűrije. Keresztes Ildikó nevét lehet a tinik nem ismerik sokan, de egy igen elismert énekesnő, és tetszik a stílusa. Geszti és Feró nagyon nagy arcok, és szerintem tökéletes zsűritagok. Maleknek pedig kifejezetten örülök, hogy ott ül, hiszen tényleg zenei szakember, ráadásul normális is.
Voltatok már egyébként ilyen tv felvételen? Vagy beleláttatok már egy ilyenbe? Szerintem nem. Mert akkor tudnátok, hogy NEM LEHET EZT ELŐRE MEGÍRNI! Nem is tudják. Spontán jönnek a dolgok és az egész napos meghallgatásokból vágják össze az a 1,5 - 2 órás adást.
Ráadásnak az X-faktorba ott van Balázs akit nagyon sokan szeretnek és iszonyat húzóerő. Engem a Megasztár zsűrije kifejezetten irritál. Ott egy ember van, akinek szerintem joga van ott ülni és az Presser.
Voltatok már egyébként ilyen tv felvételen? Vagy beleláttatok már egy ilyenbe? Szerintem nem. Mert akkor tudnátok, hogy NEM LEHET EZT ELŐRE MEGÍRNI! Nem is tudják. Spontán jönnek a dolgok és az egész napos meghallgatásokból vágják össze az a 1,5 - 2 órás adást.
Ráadásnak az X-faktorba ott van Balázs akit nagyon sokan szeretnek és iszonyat húzóerő. Engem a Megasztár zsűrije kifejezetten irritál. Ott egy ember van, akinek szerintem joga van ott ülni és az Presser.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.