Idézet (Brittany20 @ 2010.09.08. 09:49)
Nekem alapvetően sokkal szimpatikusabb az X-faktor zsűrije. Keresztes Ildikó nevét lehet a tinik nem ismerik sokan, de egy igen elismert énekesnő, és tetszik a stílusa. Geszti és Feró nagyon nagy arcok, és szerintem tökéletes zsűritagok. Maleknek pedig kifejezetten örülök, hogy ott ül, hiszen tényleg zenei szakember, ráadásul normális is.
Voltatok már egyébként ilyen tv felvételen? Vagy beleláttatok már egy ilyenbe? Szerintem nem. Mert akkor tudnátok, hogy NEM LEHET EZT ELŐRE MEGÍRNI! Nem is tudják. Spontán jönnek a dolgok és az egész napos meghallgatásokból vágják össze az a 1,5 - 2 órás adást.
Ráadásnak az X-faktorba ott van Balázs akit nagyon sokan szeretnek és iszonyat húzóerő. Engem a Megasztár zsűrije kifejezetten irritál. Ott egy ember van, akinek szerintem joga van ott ülni és az Presser.
Voltatok már egyébként ilyen tv felvételen? Vagy beleláttatok már egy ilyenbe? Szerintem nem. Mert akkor tudnátok, hogy NEM LEHET EZT ELŐRE MEGÍRNI! Nem is tudják. Spontán jönnek a dolgok és az egész napos meghallgatásokból vágják össze az a 1,5 - 2 órás adást.
Ráadásnak az X-faktorba ott van Balázs akit nagyon sokan szeretnek és iszonyat húzóerő. Engem a Megasztár zsűrije kifejezetten irritál. Ott egy ember van, akinek szerintem joga van ott ülni és az Presser.
Szerintem nem arra céloztak, hogy meg van írva nekik a szöveg, hogy kinek mit mondjanak, hanem a 'szerepek' vannak megírva. Ildikó az engedékeny, lágyszívű, Feró a kritikus beszólógató. Geszti objektív és megmondja a frankót, Malek pedig a zeneértő, kritikus.
De ez a másik műsorra is levetíthető, szóval nem értem mi a gondjuk odaát...